Εκπλήξεις από Μπέντο στην αποστολή

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρείς εκπλήξεις επιφύλασσε ο πάντα απρόβλεπτος στην επιλογές του, Πάουλο Μπέντο, στην ανακοίνωση της πρώτης αποστολής για το 2017, για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα.Μέσα μετά απο πολύ καιρό ο Μάριν, έξω Τσόρι και Πάρντο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΣΠΑΡΤΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
chori sparti EUROKINISSI SPORTS

Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Πέραν των τραυματιών Ελιουνούσι και Ελαμπντελαουί, οι οποίοι έκαναν και σήμερα ατομικό, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος μετά το τέλος της προπόνησης επέλεξε τη 18άδα.

Αναλυτικά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή για τον Αστέρα: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Στην αποστολή βρίσκονται δηλαδή κανονικά οι Μάριν (μετά από περίπου 2,5 μήνες) και Μποτία (ξεπέρασε τον τραυματισμό του), όχι όμως και οι Τσόρι, Πάρντο. Η πρώτη ερμηνεία είναι πως στην αποστολή δεν χωράνε και τα τρια δεκάρια(Φορτούνης, Τσόρι, Μάριν) και μια δεύτερη πως πιθανότατα αύριο να ξεκινήσει ως εξτρέμ ο Μανθάτης (με απόντα και τον Ελιουνόσι).

News 24/7

24MEDIA NETWORK