Τι συμβαίνει με Φορτούνη

Ο Πάουλο Μπέντο δεν συμπεριέλαβε τον Κώστα Φορτούνη στην αποστολή της αναμέτρησης με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Πορτογάλου τεχνικού.

Τι συμβαίνει με Φορτούνη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Φορτούνης δεν βρίσκεται στη λίστα με τους εκλεκτούς του Μπέντο για το ματς στη Θεσσαλονίκη. Οι απορίες που προκύπτουν από την απόφαση αυτή είναι εύλογες, καθώς ο νεαρός διεθνής δεν αγωνίστηκε στη Βέρνη κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις, ενώ είχε μείνει στον πάγκο και στο ματς της πρεμιέρας με την Βέροια, αφού είχε προτιμηθεί ο Μάριν.

Εκτός έμεινε και ο Ντα Κόστα, όχι λόγω τραυματισμού, αλλά για λόγους που έχουν να κάνουν με το rotation που θέλει να κάνει ο Μπέντο προκειμένου να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές που έχουν συνεχόμενα 90λεπτα. Μ' αυτό ως δεδομένο βασικός στο πλευρό του Μποτία θα βρεθεί ο Βιάνα (στο ντεμπούτο του) ή ο νεαρός Ρέτσος. Ενα μικρό προβάδισμα πάντως το έχει ο πιτσιρικάς.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Μπουχαλάκης.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ταξιδέψουν για τη Θεσσαλονίκη: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ

Στο Ρέντη υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι ο Ελληνας άσος του Ολυμπιακού δεν έχει δουλέψει αρκετά για να πείσει τον προπονητή του ο οποίος, σημειωτέτον, είχε αφήσει μήνυμα μετά το ματς με τη Γιουνγκ Μπόις ότι θα παίζουν αυτοί που κοπιάζουν.

Αλλες πηγές υποστηρίζουν ότι ο Φορτούνης, καλύτερος παίκτης και πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού πέρυσι, χρειάζεται παιχνίδια για να βρει ρυθμό και να ξεπεράσει μέσα στο γήπεδο τον τραυματισμό του που τον ταλαιπώρησε.

Οπως και να έχει, ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικος παραμένει ένα πανάκριβο περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο Μπέντο από την πλευρά του προφανώς ήθελε μ' αυτήν του την κίνηση να στείλει ένα μήνυμα στον παίκτη του και να τον ενεργοποιήσει περισσότερο ενόψει και της πολύ δύσκολης συνέχειας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK