Ελαμπντελαουί: "Ρίγος στον ύμνο του Champions League"

Ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή του στο Champions League εμφανίστηκε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος μιλώντας σε μέσο ενημέρωσης της πατρίδας του, επεσήμανε πως αισθάνεται ρίγος κάθε φορά που ακούει στην τηλεόραση τον ύμνο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ελαμπντελαουί: "Ρίγος στον ύμνο του Champions League"
INTIME SPORTS

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί βρίσκεται στη Νορβηγία στο πλαίσιο της αναμέτρησης της χώρας του με την Ιταλία για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2016. Στο περιθώριο της παρουσίας του εκεί, ο 23χρονος άσος μίλησε για τη συμμετοχή του στο Champions League, χαρακτηρίζοντάς την "όνειρο που γίνεται πραγματικότητα".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη "VG":

Για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League: "Είναι ένα όνειρο, που έγινε πραγματικότητα το να αγωνιστώ στο Champions League. Πάντα με έπιανε ρίγος όταν άκουγα τον ύμνο του Champions League, από την τηλεόραση. Τώρα θα το ζήσω. Στον όμιλο Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους είναι τα φαβορί, ωστόσο εμείς θα κοιτάξουμε να μπούμε ανάμεσα τους και να προχωρήσουμε στον θεσμό. Επίσης έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τη Μάλμε του Έγκε Χαρέιντε".

Για την έως τώρα προσπάθεια στην καριέρα του: "Δεν μου έχει χαριστεί τίποτα. Έχω δουλέψει και συνεχίζω να δουλεύω σκληρά. Ξεκίνησα μικρός από την Αγγλία και συνεχίζω να δίνω μάχες και θα ήθελα κάποια στιγμή να αγωνιστώ στην Premier League".

Για το ματς της Νορβηγίας με την Ιταλία: "Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα, με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ιταλία. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Είναι θετικό το γεγονός πως το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK