Ελαμπντελαουί: "Θα μπορούσε να γίνει κάποιο κακό"

O Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε στα νορβηγικά Μέσα για τη διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς και για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. "Θα μπορούσε να γίνει κάποιο κακό", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ελαμπντελαουί: "Θα μπορούσε να γίνει κάποιο κακό"
INTIME SPORTS

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, βρίσκεται στην Ισπανία, καθώς έχει ξεκινήσει προετοιμασία με την εθνική ομάδα της Νορβηγίας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κροατία (28/03) για τα προκριματικά του Euro 2016.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ο δεξιός μπακ των "ερυθρολεύκων" μίλησε στα ΜΜΕ της πατρίδας του και αναφέρθηκε στη διακοπή του πρωταθλήματος μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

"Υπήρχε κάποια ένταση στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά τώρα τα πράγματα φαίνονται κάπως καλύτερα. Ειδικά απέναντι στον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να γίνει κάποιο κακό. Πετάχτηκαν πολλά αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά εμείς δεν αισθανθήκαμε ότι πραγματικά κινδυνεύσαμε. Ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει ότι μιλάμε για ποδόσφαιρο. Είναι καλό να υπάρχει πάθος, αλλά αυτό δεν πρέπει να ξεπερνάει τα όρια", ήταν τα λόγια του 24χρονου άσου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK