Επιστρέφει ο Μανωλάς, για βασικοί οι Μήτρογλου-Φετφατζίδης

Με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Σιόβα και Μανωλά αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο την Κυριακή το βράδυ στο "Γ. Καραϊσκάκης". Εκτός από τον Μανωλά, στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψουν δύο ακόμη Έλληνες παίκτες, ο Μήτρογλου και ο Φετφατζίδης. Προβάδισμα για τη θέση του αντι-Φέισα έχει ο Μασάντο.

Επιστρέφει ο Μανωλάς, για βασικοί οι Μήτρογλου-Φετφατζίδης
INTIME SPORTS

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου, καθώς δεν έχουν υποχωρήσει τελείως οι πόνοι στον αστράγαλο (προέρχεται από βαρύ διάστρεμμα). Ο Καρλ Μετζανί επίσης ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και λογικά θα προφυλαχτεί. Έτσι, τα δύο στόπερ θα είναι ο Σιόβας και ο Μανωλάς.

Η επιστροφή του τελευταίου στο αρχικό σχήμα φαίνεται όμως πως δεν θα είναι και η μοναδική αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε ο Μίτσελ την περασμένη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Καλλονή. Ο Μήτρογλου και ο Φετφατζίδης έχουν θέσει σοβαρή υποψηφιότητα και σε περίπτωση που ξεκινήσει στο ματς ο πρώτος, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε, αν ο Ισπανός προπονητής θα χρησιμοποιήσει πίσω από τον διεθνή σέντερ φορ τον Σαβιόλα ή τον Ντομίνγκεζ.

Όσο για τον αντι-Φέισα, ο Μασάντο εμφανίζεται ως η επικρατέστερη λύση, καθώς ο Μίτσελ χρησιμοποίησε τον Πορτογάλο ως αμυντικό χαφ σε αρκετά φιλικά παιχνίδια. Εκτός κι αν ο προπονητής του Ολυμπιακού επιλέξει τον Σάμαρη ή προωθήσει στα χαφ τον Μετζανί, αν φυσικά ο Αλγερινός έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση. Ο Μπονγκ λογικά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, αφού βρίσκεται σε καλή κατάσταση αγωνιστικά, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τόρες.

Πιθανότατα ο Μίτσελ να ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα στην προπόνηση το Σάββατο το απόγευμα, καθώς την Παρασκευή φρόντισε να μην δείξει τις προθέσεις του. Το βάρος έπεσε στην τακτική, στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στα τελειώματα των φάσεων, με τον Ισπανό να δοκιμάζει διάφορα σχήματα προχωρώντας σε αρκετές αλλαγές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK