Ελπίδες για επιπλέον εισιτήρια για τον "τελικό" με Σπόρτινγκ!

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν σχεδόν εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια για την πρεμιέρα του CL όμως είναι αρκετά πιθανό να βρεθούν από την Παρασκευή νέα "μαγικά χαρτάκια" στα χέρια των πρωταθλητών Ελλάδας!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ / SUPERLEAGUE
(EUROKINISSI/ACTION IMAGES/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ / SUPERLEAGUE (EUROKINISSI/ACTION IMAGES/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκαν για το μήνα Σεπτέμβριο όσον αφορά στα προκριματικά του Μουντιάλ και πλέον μπαίνουμε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων, με τους φίλους του Ολυμπιακού από την πλευρά τους να "ζουν και να αναπνέουν" για το ματς της 12ης Σεπτεμβρίου.

Αυτό δεν είναι άλλο από εκείνο της πρεμιέρας του Champions League με την Σπόρτινγκ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", σε ένα ματς που όλα δείχνουν πως οι εξέδρες θα είναι κατάμεστες.

Αυτή τη στιγμή, πέντε ημέρες πριν το ματς, έχουν απομείνει μόλις 300 εισιτήρια απούλητα και πωλούνται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της πειραϊκής ΠΑΕ (οι τιμές τους ξεκινούν από τα 55 ευρώ, ωστόσο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχουν την Παρασκευή ευχάριστα νέα από την... Πορτογαλία.

Ευχάριστα για όσους δεν έχουν ακόμα προμηθευτεί και θέλουν να δουν διά ζώσης το ματς αφού αναμένεται θετική απάντηση από την ομάδα της Λισσαβώνας αλλά και την UEFA για επιστροφή εισιτηρίων.

Στην περίπτωση μάλιστα αυτή θα ανοίξουν το Σάββατο τα εκδοτήρια στο "Καραϊσκάκης" και αναμένεται "πανικός", αν αναλογιστεί κανείς ότι το πάθος των φίλων του Ολυμπιακού να δουν φέτος την ομάδα τους έχει μεταφραστεί στην αγορά πάνω από 21.000 καρτών διαρκείας.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK