Ένας από τους κορυφαίους Ελβετούς άσους στο Καραϊσκάκη!

Την Κυριακή (9/9) με την Βέροια η Γιουνγκ Μπόις θα στείλει άνθρωπο για να παρακολουθήσει από κοντά τον Ολυμπιακό! Ποιος είναι ο παλαίμαχος Μουντιαλικός επιθετικός που θα βρεθεί στο Φάληρο και ο οποίος είχε δώσει το “παρών” και πέρσι στο ματς με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες

Ένας από τους κορυφαίους Ελβετούς άσους στο Καραϊσκάκη!
INTIME SPORTS

Σε εβδομάδα ευρωπαϊκή θα μπούμε από την Δευτέρα (12/9), αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Πάουλο Μπέντο έχει “πιπιλίσει” τα μυαλά των παικτών του να σκέφτονται αποκλειστικά και μόνο τον αγώνα με την Βέροια στο Καραϊσκάκη. Σίγουρα ο Πορτογάλος όταν πέφτουν τα... φώτα των προπονήσεων, ασχολείται και με τον αγώνα της Ελβετίας. Στα... φανερά όμως φροντίζει να επικεντρώσει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του στην αναμέτρηση της Κυριακής (11/9).

Θα έχει πάντως επισκέπτες ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη. Επισκέπτες εξ Ελβετίας. Η Γιουνγκ Μπόις θα στείλει άνθρωπό της στο Φάληρο για την κλασική "κατασκοπία". Και μάλιστα, θα στείλει έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έβγαλε ποτέ η Ελβετία και ο οποίος ανήκει στο τεχνικό επιτελείο της προσεχούς αντιπάλου των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο λόγος για τον Στεφάν Σαπουιζά. Ο 47χρονος παλαίμαχος επιθετικός είχε αγωνιστεί με την Εθνική του ομάδα στο Μουντιάλ του '94, στο Euro του '96 και στο Euro του 2004. Είχε 103 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, ενώ έκανε σπουδαία καριέρα φορώντας για οκτώ χρόνια τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την οποία κατέκτησε και το Champions League το 1997!

Ο Σαπουιζά λοιπόν θα “κατασκοπεύσει” τον Ολυμπιακό από κοντά. Μάλιστα, είχε βρεθεί τυχαία και τον περασμένο Φλεβάρη στον αγώνα των “ερυθρολεύκων” με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες. Εκεί φημολογείται ότι είχε πάει για να δει παίκτη της ομάδας του... Μάρκο Σίλβα. Αυτό τουλάχιστον ανέφεραν εκείνη την περίοδο ορισμένα ελβετικά ΜΜΕ.

Βεβαίως, σκάουτινγκ δεν θα κάνει μόνο η Γιουνγκ Μπόις. Και ο Πάουλο Μπέντο θα στείλει συνεργάτη του το Σάββατο (10/9) στη Βέρνη για να δει τους Ελβετούς στον αγώνα με την Λουκέρνη. Γενικότερα, η πρώτη εικόνα που έχει ο Πορτογάλος τεχνικός για την Γιουνγκ Μπόις είναι ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά επικίνδυνη επιθετικά ομάδα. Μια ομάδα όμως που πίσω έχει σοβαρά "θέματα"...

News 24/7

24MEDIA NETWORK