Ενοχλήσεις ο Μαζουακού

Ο Αρτούρ Μαζουακού ένιωσε ελαφριά ενόχληση στους προσαγωγούς και προληπτικά δεν ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης του Ολυμπιακού. Συντηρητικά κινήθηκε ο Μιλιβόγεβιτς.

Ενοχλήσεις ο Μαζουακού
INTIME SPORTS

Το πρωί της Τρίτης (28/7) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Έρμελο της Ολλανδίας, όπου βρίσκονται. Η προπόνηση διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" δούλεψαν πολύ επάνω στην ταχυδύναμη, τον έλεγχο του σώματος, αλλά έκαναν και πολλές ασκήσεις με μπάλα.

Έκαναν επιθετική και αμυντική λειτουργία. Έκαναν ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά και άμεση προσαρμογή της άμυνας, σε κλειστό χώρο. Παράλληλα, άλλο γκρουπ παικτών έκανε ασκήσεις κατοχής και πίεσης σε κλειστό χώρο, με ιδιαίτερη ένταση. Το τελείωμα του προγράμματος βρήκε τους ποδοσφαιριστές σε χαλάρωμα και διατατικές ασκήαεις.

Συντηρητικά κινήθηκε ο Μιλιβόγεβιτς, ενώ ο Αρτούρ Μαζουακού ένιωσε ελαφριά ενόχληση στους προσαγωγούς και προληπτικά δεν ακολούθησε όλο το πρόγραμμα. Αναμένεται να προπονηθεί ξανά με την ομάδα άμεσα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK