Επαγγελματίες Νικολάου και Ρέτσος

Οι δύο νεαροί αμυντικοί του Ολυμπιακού, Δημήτρης Νικολάου και Παναγιώτης Ρέτσος, υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια και αναχωρούν για Αυστρία, όπου θα ενσωματωθούν στην αποστολή της πρώτης ομάδας.

Επαγγελματίες Νικολάου και Ρέτσος

H ανακοίνωση του Ολυμπιακού: "Οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας υπέγραψαν το απόγευμα της Παρασκευής (17/7) και από το Σάββατο θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Αυστρία.

Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού ανακοινώνει ότι οι ποδοσφαιριστές Δημήτριος Νικολάου και Παναγιώτης Ρέτσος υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο. Οι δυο παίκτες της ομάδας Νέων βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψαν τα συμβόλαια τους παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της "ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ" κ. Γιώργου Παύλου.

Οι δυο νεαροί αμυντικοί που είναι γεννημένοι το 1998 (Δημήτρης Νικολάου 13.8.1998, Παναγιώτης Ρέτσος 9.8.1998) αφού υπέγραψαν το συμβόλαιο τους το πρωί του Σαββάτου θ' αναχωρήσουν για την Αυστρία προκειμένου να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας! Ο Δημήτριος Νικολάου ήταν αρχηγός της Κ-17 που κατέκτησε τη σεζόν 2014-15 το Πρωτάθλημα Super League στο Αγρίνιο ενώ ο Παναγιώτης Ρέτσος ήταν βασικό μέλος της ομάδας. Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν προετοιμασία με την ομάδα Νέων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK