Επέστρεψε κι επίσημα ο Μήτρογλου (VIDEOS)

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει κι επίσημα ο Κώστας Μήτρογλου, καθώς το απόγευμα της Κυριακής η διοίκηση της Φούλαμ ανακοίνωσε το δανεισμό του στον Ολυμπιακό.

Επέστρεψε κι επίσημα ο Μήτρογλου (VIDEOS)

Το απόγευμα της Κυριακής (31/8) η Φούλαμ ανακοίνωσε το δανεισμό του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2015 (photo).

Επέστρεψε κι επίσημα ο Μήτρογλου (VIDEOS)

"Ο σύλλογος μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Κώστας Μήτρογλου παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Ολυμπιακό μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός επιστρέφει στην πρώην ομάδα του έχοντας προηγουμένως ενταχθεί στην Φούλαμ τον Ιανουάριο του 2014. Οι τραυματισμοί επηρέασαν την παρουσία του στο "Κρέιβεν Κότατζ", με τον 26χρονο να αγωνίζεται μόλις τρεις φορές για τους "άσπρους".

Κατά την προηγούμενη θητεία του στον Ολυμπιακό, ο Μήτρογλου κέρδισε πέντε πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ελλάδας. Όλα τα μέλη της Φούλαμ του εύχονται καλή τύχη για το υπόλοιπο της σεζόν", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Επέστρεψε κι επίσημα ο Μήτρογλου (VIDEOS)

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Μήτρογλου, με τη μορφή δανεισμού, από τη Φούλαμ.

Μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του στην ομάδα μας, ο Μήτρογλου δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό, που είναι οικογένειά μου. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, τη Διοίκηση και τον κ. Μίτσελ που μου έδειξαν πόσο με ήθελαν εδώ.

Θέλω, παράλληλα, να ευχαριστήσω τη Φούλαμ, που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο, στο UEFA Champions League και εγώ με τη σειρά μου επέλεξα να το κάνω φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα και απορρίπτοντας άλλες ομάδες που ήθελαν επίσης να αγωνιστώ για αυτές.

Στον κόσμο του Ολυμπιακού, που μου εκφράζει με κάθε τρόπο τη χαρά του για αυτή την επιστροφή, υπόσχομαι αυτό που ξέρω καλύτερα: Πολλά γκολ!"

Λίγο νωρίτερα, με ανάρτησή του στο twitter, ο Κώστας Μήτρογλου είχε διευκρινήσει ότι δεν διατηρεί κανέναν άλλο λογαριασμό social media, ενώ παράλληλα τόνισε πως επέστρεψε στο σπίτι του, τον Ολυμπιακό.

Με νέο "τιτίβισμα" του μάλιστα, ο 26χρονος ξεκαθάρισε πως επέστρεψε στο σπίτι του, που δεν είναι άλλο από τον Ολυμπιακό, γράφοντας: "Όπως και να 'χει όμως... Επέστρεψα στο σπίτι! Ολυμπιακός!".

Επέστρεψε κι επίσημα ο Μήτρογλου (VIDEOS)

Στιγμές του Κώστα Μήτρογλου με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Διαβάστε ό,τι έγραφε το Contra.gr για τον Μήτρογλου:

Ο Μήτρογλου, ο Ντιόπ και η σφήνα Μιλιβόγεβιτς!

Ο νέος ρόλος του Αφελάι και οι Μπενίτες, Μήτρογλου

"Βόμβα" Μήτρογλου ετοιμάζεται στο λιμάνι

Η φανέλα με το 9 και ο Μήτρογλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK