Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Ελιουνούσι

Το βράδυ της Παρασκευής ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός την απόκτηση του Ταρίκ Ελιουνούσι.

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Ελιουνούσι

Την Πέμπτη έκλεισε, το μεσημέρι της Παρασκευής ήρθε στην Ελλάδα και το βράδυ ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Ταρίκ Ελιουνούσι. Μια μεταγραφή-εξπρές.

Ο Μαροκινός, με νορβηγικό διαβατήριο, εξτρέμ ολοκλήρωσε μέσα στην ημέρα τις διαδικασίες και άμεσα υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα. Πρόκειται για τον αντικαταστάτη του Τζίμι Ντουρμάζ στα άκρα της επίθεσης, έχοντας τη δυνατότητα να παίζει και από τις δύο πλευρές.

" Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Νορβηγού ποδοσφαιριστή Ταρίκ Ελιουνούσι", ανέφερε το άνευ άλλων λεπτομερειών κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των πρωταθλητών.

Στο twitter οι "ερυθρόλευκοι" τον υποδέχθηκαν μ' ένα ζεστό καλωσόρισμα.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο 28χρονος άσος έκανε την έκρηξή του με τη φανέλα της Φρέντρικσταντ τη σεζόν 2011-12, πετυχαίνοντας 20 γκολ σε 44 παιχνίδια.

Γι' αυτό το λόγο η Ρόζενμποργκ κατέβαλε 1.100.000 ευρώ για χάρη του, ενώ ένα χρόνο αργότερα τον πούλησε στη Χόφενχαϊμ έναντι 3.000.000 ευρώ. Στη γερμανική ομάδα δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες, καθώς σε 52 παιχνίδια πέτυχε μόλις 4 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ.

Είναι 39 φορές διεθνής με την εθνική Νορβηγίας, εκ των αρχηγών μάλιστα, μετρώντας 9 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αυτός είναι ο Ελιουνούσι
Έφερε πρόταση και... ετοιμάζει βαλίτσες ο Σιόβας
Ο Ολυμπιακός έχει απορρίψει τον Λέσκοτ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK