Επιστρέφει ο Μπεν

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν εργομετρικά για δεύτερη σερί ημέρα και την Παρασκευή φεύγουν για Αυστρία. Διαβάστε ποιοι θα ταξιδέψουν στο Ζέεφελντ για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το διήμερο των εργομετρικών εξετάσεων με το οποίο άνοιξε ουσιαστικά η αυλαία ενόψει της νέας σεζόν, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, και πλέον ο Μπέσνικ Χάσι ετοιμάζεται για το πρώτο του ταξίδι με την ιδιότητα του τεχνικού του Ολυμπιακού. Αυτό θα έχει ως τελικό προορισμό το Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου θα πραγματοποιήσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας το πρώτο κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους, με την αποστολή να αποτελείται από 20 συνολικά παίκτες.

Αναλυτικά τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα ταξιδέψουν, σε πρώτη φάση, στο Ζέεφελντ: Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ντουμάνης, Φιγκέιρας, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μεγαρίτης, Ρισβάνης, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Τόλι, Βέργος, Βιάνα, Βρουσάι, Κασάμι.

Από εκεί και πέρα, στις 20 Ιουνίου θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή στο Ζέεφελντ οι διεθνείς ποδοσφαιριστές ενώ οι Ανσαριφάρντ, Ελιουνούσι αλλά και ο Μπεν που επιστρέφει από το δανεισμό του στον Πανιώνιο θα αρχίσουν προπονήσεις στην Αθήνα και στις 25 του μήνα θα ενσωματωθούν στην αποστολη στο Βέλγιο, στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Σημειώνεται πως στο διάστημα που θα παραμείνει στην Αυστρία, ο Ολυμπιακός θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια:

➔ Στις 23/6 και ώρα 18:00 (τοπική) με τη Wattens, στο Stans.

➔ Στις 26/6 και ώρα 18:00 (τοπική) με τη Ludogorets, στο Jenbach.

ΤΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK