Επίθεση Μαρινάκη σε Αλαφούζο: "Είσαι ένας αποτυχημένος, ένα παρανοϊκό ανθρωπάκι!"

Επίθεση στον Γιάννη Αλαφούζο εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο Δ.Σ. της Λίγκας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στους"ερυθρόλευκους" ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στη Λεωφόρο, χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις για τον Αλαφούζο και στάθηκε ακόμα και στις επιχειρηματικές δραστηριότητές του.

Επίθεση Μαρινάκη σε Αλαφούζο: "Είσαι ένας αποτυχημένος, ένα παρανοϊκό ανθρωπάκι!"

Απευθυνόμενος στον Γιάννη Αλαφούζο είπε: " Το πρωί στην σύσκεψη οι κύριοι Θεοδωρίδης, Καραπαπάς είχαν πει αναλυτικά όλα όσα θα συνέβαιναν, τα στυλό, τις φωτοβολίδες, τα πανό. Αντί να ζητήσετε συγγνώμη εσείς που στήσατε όλο αυτό το σκηνικό λέτε και ανοησίες για ηθικούς αυτουργούς και άλλα τέτοια. Είσαι απατεώνας, ένα κομπλεξικό ανθρωπάκι που κάθε φορά περιμένεις τον πατέρα σου να πληρώσει τα χρέη σου. Έχεις αποτύχει σε όλες σου τις δουλειές και δεν μπορείς να μιλάς για νομιμότητα. Ένας καταδικασμένος για λαθρεμπόριο! Πες μας τι έγινε με τους Αμερικανούς ομολογιούχους, πες μας τι έγινε με τις 500 οικογένειες του ΣΚΑΪ που άφησες στον δρόμο. Είσαι ένας αποτυχημένος, ένα παρανοϊκό ανθρωπάκι που το μόνο που ξέρεις είναι να πηγαίνεις έξω από τα γραφεία που Υπουργών και να ρουφιανεύεις και των τραπεζιτών να πάρεις δάνειο. Θα μιλήσεις εσύ για ηθική και ποδόσφαιρο";

Κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε, έγιναν τα σοβαρά επεισόδια και διεκόπη το Δ.Σ. της Λίγκας.

Αξίζει να σημειωθεί πώς στον Ολυμπιακό τονίζουν ότι στο ΔΣ της Λίγκας όλα ξεκίνησαν σε ήπιο κλίμα και μάλιστα ακόμα και οι εκπρόσωποι όλων των ομάδων συμφώνησαν σε πολύ σοβαρά ζητήματα όπως ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει πρωτάθλημα του χρόνου με τον κ. Μελισσανίδη να συμμετέχει σε ΟΠΑΠ και ΑΕΚ ταυτόχρονα. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν ο Ολυμπιακός μέσω του κ. Μαρινάκη τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει σε μία κοινή σύμβαση αν δεν ξεκαθαριστεί το ζήτημα του αθέμιτου ανταγωνισμού και ο πρώτος που συμφώνησε ήταν ο κ. Αλαφούζος.

Διαβάστε ακόμη:

Αλαφούζος: "Μου πέταξε νερό ο Μαρινάκης!"

Σοβαρά επεισόδια στο Δ.Σ. της Λίγκας

Χυδαίες εκφράσεις στο Δ.Σ. της Λίγκας

Η πρώτη αντίδραση του Ολυμπιακού

Ετοιμάζει μηνύσεις ο Παναθηναϊκός

Οι φωτογραφίες του τραυματισμένου Κωνσταντίνου

Πάει στον Τσίπρα ο Κοντονής

News 24/7

24MEDIA NETWORK