Έρευνα σε Τζεμπούρ για φοροδιαφυγή και στοιχηματισμό

Ερευνάται για φοροδιαφυγή και στοιχηματισμό ο Ραφίκ Τζεμπούρ σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Έρευνα σε Τζεμπούρ για φοροδιαφυγή και στοιχηματισμό
INTIME SPORTS

Ο παίκτης του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο των οικονομικών εισαγγελέων μόλις λίγες ημέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό για ακόμη τρία χρόνια, όπως αποκάλυψε το capital.gr. Αιχμή της έρευνας είναι ο έλεγχος "ύποπτου" εμβάσματος ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ που εντοπίστηκε στους τραπεζικούς του λογαριασμούς στην Ελλάδα.

Το έμβασμα φέρεται να προέρχεται από στοιχηματική εταιρεία του εξωτερικού με αποδέκτη τον 28χρονο σέντερ φορ. Τα χρήματα φέρονται να εμβάστηκαν στον επίμαχο λογαριασμό το 2011. Οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρ. Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης, με παραγγελία τους προς την Οικονομική Αστυνομία ζητούν να διερευνηθεί πως έφτασε το 1 εκατομμύριο ευρώ στον Αλγερινό παίκτη και αν πίσω από αυτό κρύβεται πιθανή έκνομη δραστηριότητα του η οποία συνδέεται με παράνομο στοιχηματισμό.

Θεωρείται μάλιστα πολύ πιθανό οι αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν και στην υποβολή αιτήματος δικαστικής συνδρομής προς τη χώρα όπου εδρεύει η εταιρεία στοιχημάτων προκειμένου να δοθούν απαντήσεις για το επίμαχο έμβασμα.

Επιπλέον, το ενδιαφέρον των εισαγγελικών λειτουργών προκάλεσαν οι πληροφορίες ότι ο ποδοσφαιριστής φέρεται να μην έχει υποβάλλει φορολογική δήλωση στη χώρα μας από το 2007!

News 24/7

24MEDIA NETWORK