Ερνάνι και Σεμπά μοίρασαν τρόφιμα στους πρόσφυγες

Ο Ολυμπιακός συνέχισε για 20ή ημέρα να στηρίζει έμπρακτα τους πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά. Μάλιστα, εκεί βρέθηκαν και οι Ερνάνι - Σεμπά.

Ερνάνι και Σεμπά μοίρασαν τρόφιμα στους πρόσφυγες

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει την κοινωνική προσφορά της για εικοσί σερί ημέρα, αυτήν τη φορά με... βοήθεια από δύο ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, τους Ερνάνι και Σεμπά.

Οι δύο "ερυθρόλευκοι", μαζί με τον επικεφαλής της όλης επιχείρησης και διευθύνοντα σύμβουλο της "Καραϊσκάκης ΑΕ", Βασίλη Βασιλειάδη, αλλά και τους εθελοντές, βρέθηκαν στον Ε1 σταθμό Περικλέους το απόγευμα της Τετάρτης και μοίρασαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες που διαμένουν λιμάνι του Πειραιά.

Μιλώντας για την εμπειρία του δίπλα στους πρόσφυγες, ο Ερνάνι είπε: "Είναι κάτι πολύ σπουδαίο αυτό που συμβαίνει εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι στο πλάι όλων αυτών των ανθρώπων. Και των παιδιών φυσικά που το έχουν τόση πολύ ανάγκη. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται εδώ. Βρισκόμαστε ως σύλλογος για 20η μέρα στη σειρά. Είναι αληθινά σπουδαίο".

"Είναι προφανώς δύσκολο να λυθεί αυτό το πρόβλημα γιατί μοιάζει πολύ δύσκολο να βοηθήσεις όλους όσοι το χρειάζονται. Βεβαίως η βοήθεια που δίνει ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη και προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσο περισσότερους γίνεται. Το μήνυμά μου είναι το εξής: όσοι πιο πολύ μπορούν να βοηθήσουν καλό θα είναι να το πράξουν. Είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες και ό,τι μπορεί ο καθένας ας το προσφέρει".

Ερνάνι και Σεμπά μοίρασαν τρόφιμα στους πρόσφυγες
INTIME SPORTS

Συγκινημένος για το δράμα των προσφύγων και ο Σεμπά: "Είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Είναι μια άσχημη κατάσταση αυτή που είδα εδώ. Είμαι ευτυχής που έστω για λίγο βοήθησα κι εγώ και προσφέραμε στιγμές χαράς στους ανθρώπους. Είδα παιδιά να χαμογελούν έστω και για λίγο. Είναι σημαντικό να βοηθάμε όσο πιο πολύ μπορούμε ο καθένας τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη".

"Το δικό μου μήνυμα είναι το εξής: είμαι περήφανος γι' αυτό που συμβαίνει εδώ από πλευράς του Ολυμπιακού. Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Όσο πιο πολύ μπορούμε βοηθάμε. Είναι αναμφίβολα μια σημαντική πρωτοβουλία αυτή που πήρε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Πάντα βοηθάει όλους όσοι τον χρειάζονται. Είτε είναι ξένοι, είτε Έλληνες, είναι πάντα στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα κι εγώ για να βοηθήσω".

Ερνάνι και Σεμπά μοίρασαν τρόφιμα στους πρόσφυγες
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός διένειμε σήμερα συνολικά 3.150 μερίδες φαγητού που μαγειρεύτηκαν στις κουζίνες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", μοίρασε παιχνίδια και μπάλες στους μικρούς πρόσφυγες και πρόσφερε 2.500 είδη ένδυσης. Πιο συγκεκριμένα, μοιράστηκαν φόρμες, φούτερ, αντιανεμικά, πετσέτες, σκούφοι και πολλά άλλα.

Πλέον οι μερίδες φαγητού που έχει μοιράσει (ως τώρα) ο Ολυμπιακός είναι πάνω από 60.000 και περίπου διπλάσια τα είδη ένδυσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK