Έρχεται Ελλάδα ο Μάρτινς

Στην Ελλάδα αναμένεται την Κυριακή ο Αντρέ Μάρτινς, το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, μετά από τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Έρχεται Ελλάδα ο Μάρτινς
Μαρτινς-Γερμανία-Πορτογαλία

Οι υποχρεώσεις του Αντρέ Μάρτινς με την ολυμπιακή ομάδα της Πορτογαλίας ολοκληρώθηκαν μετά από τον αποκλεισμό των Ιβήρων στα προημιτελικά του ποδοσφαιρικού τουρνουά των Αγώνων κόντρα στη Γερμανία.

Αυτό σημαίνει ότι αυτομάτως αρχίζουν οι υποχρεώσεις του με την ομάδα του Ολυμπιακού, στον οποίο ανήκει εδώ και λίγες ημέρες. Ο 26χρονος μέσος αγωνίστηκε για 58 λεπτά στην αναμέτρηση, μέχρι να γίνει αλλαγή κι ενώ το σκορ ήταν στο 2-0, σε ένα παιχνίδι όπου οι Γερμανοί κυριάρχησαν κατά κράτος.

Η ήττα τον φέρνει άμεσα στην Ελλάδα, όπου θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Πάουλο Μπέντο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των "ερυθρολεύκων" για τις αναμετρήσεις με την Αρούκα για το Europa League. Ο νέος τεχνικός του συλλόγου θα λάβει υπόψιν για τις αποστολές των αγώνων και τον συμπατριώτη του, ο οποίος βρίσκεται σε αγωνιστική φόρμα λόγω των προπονήσεων με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Το υπερατλαντικό ταξίδι και ο εγκλιματισμός σε μία νέα ομάδα, σε μία νέα χώρα για πρώτη φορά για τον πρώην μέσο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας πιθανώς να απαιτήσουν ορισμένο χρόνο και να μην επιτρέψουν τη χρησιμοποίησή του για 180 λεπτά στις αναμετρήσεις της προσεχούς Πέμπτης στην Πορτογαλία (22:00) και της επόμενης Πέμπτης στο Φάληρο (21:45).

Τα πάντα θα κριθούν από την εικόνα που θα δείξει στις πρώτες προπονήσεις ο Πορτογάλος μέσος, μέχρι να ανακοινωθεί η αποστολή για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK