Έρχεται και υπογράφει ο Ντε Λα Μπέγια

Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια έρχεται στην Ελλάδα και η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό μπαίνει στην τελική ευθεία.

Έρχεται και υπογράφει ο Ντε Λα Μπέγια

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσης μεταγραφής θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα στον Ολυμπιακό. Εντός της ημέρας αναμένεται στην Ελλάδα ο Ισπανός αριστερός μπακ Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια για να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο (σ.σ. διετούς διάρκειας όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες).

Ο 30χρονος άσος της Ρεάλ Σοσιεδάδ θεωρείται αξιόπιστη και έμπειρη επιλογή. Τα τελευταία επτά χρόνια μετράει 172 συμμετοχές κι έξι γκολ στο πρωτάθλημα, άρα πρόκειται για μια μεταγραφική ιστορία με πολύ περιορισμένο ρίσκο. Με ύψος 1.82 και βάρος 78 κιλά, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού θα πλαισιώσει αρχικά τον Αρτούρ Μασουακού, ο οποίος αναμένεται να παραχωρηθεί μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Το κόστος της απόκτησής του υπολογίζεται γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Παίζει στη Σοσιεδάδ από το καλοκαίρι του 2019. Στη διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος έχασε τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα και γι’ αυτό εξέτασε το ενδεχόμενο μετακίνησης. Για πρώτη φορά στην καριέρα του, μάλιστα, θα αγωνιστεί εκτός Ισπανίας.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ τον γνωρίζει πολύ καλά και δεν είναι τυχαίο ότι τον ήθελε και στο διάστημα που κάθισε στον πάγκο της Ντεπορτίβο. Ο Ολυμπιακός είχε εξετάσει την περίπτωσή του και στη διάρκεια του περσινού καλοκαιριού, στο διάστημα που πάλι γινόταν κουβέντα για πιθανή πώληση του Μαζουακού...

News 24/7

24MEDIA NETWORK