Eρχεται με νέο συμβόλαιο ο Πουλίδο

Μια φωτογραφία που ανέβασε πριν από μερικές ώρες στο Instagram ο Άλαν Πουλίδο έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο. Ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός πόζαρε πλάι στις… βαλίτσες του και ενημέρωσε πως ξεκινά για το νέο προορισμό της καριέρας του. Θα είναι η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός; Το Contra.gr έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ…

Eρχεται με νέο συμβόλαιο ο Πουλίδο

Στο τέλος της φαίνεται πως φτάνει η μεξικάνικη σαπουνόπερα με τίτλο «Άλαν Πουλίδο». Ο Μεξικανός επιθετικός ανέβηκε πάλι στο αεροπλάνο πριν από μερικές ώρες, ενημέρωσε τους φίλους του ότι ετοιμάζεται για νέο προορισμό και αυτός ο προορισμός θα είναι η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός με ενδιάμεση στάση το Μιλάνο!

Σύμφωνα με άριστα ενημερωμένες πηγές ο 23χρονος άσος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των «ερυθρολεύκων» ενόψει Γενάρη, καθώς υπάρχουν ακόμη ορισμένες διαδικασίες που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και οδηγούν στην… ελευθερία. Ο Πουλίδο με τους δικηγόρους του βρίσκονται σε φάση αναμονής, καθώς μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα εκδοθεί η απόφαση της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου του Μεξικού σχετικά με το αν μένει ελεύθερος ή όχι από την Τίγκρες.

Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον δεν θα δικαιωθεί, για τον απλούστατο λόγο ότι οι αρμόδιες αρχές πιθανότερο είναι να κάνουν το χατίρι του συλλόγου κι όχι του νεαρού άσου. Εδώ, όμως, αρχίζουν τα καλύτερα. Ο Πουλίδο έχει δρομολογήσει καιρό τώρα την προσφυγή του στο CAS και σε αυτή την προσπάθεια δεν παίζει μόνος του. Έχει στο πλευρό του κορυφαίους νομικούς (σ.σ. κάπου έχει βάλει το χεράκι του και ο Ολυμπιακός), οι οποίοι γνωρίζοντας κάθε πτυχή της υπόθεσης, τον έχουν διαβεβαιώσει πως θα δικαιωθεί 100%!

Η υπόθεση θα φτάσει στο ανώτατο δικαστήριο αμέσως με το πού θα γίνει γνωστή η απόφαση της μεξικάνικης Ομοσπονδίας και σε περίπτωση φυσικά που δεν δικαιώνει τον διεθνή επιθετικό. Όπως γνωρίζουν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, το CAS θα αποφανθεί σχετικά και θα «ελευθερώνει» τον Πουλίδο μέχρι τα τέλη του Δεκέμβρη οπότε από την 1η Γενάρη θα τεθεί σε ισχύ το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι», μάλιστα, ετοιμάζουν ήδη νέο συμβόλαιο για το καινούργιο μεταγραφικό τους απόκτημα. Επειδή με όλη αυτή τη φασαρία χάθηκαν έξι μήνες, ο Πουλίδο θα υπογράψει ξανά και από εκεί που η αρχική συμφωνία προέβλεπε δέσμευση έως το καλοκαίρι του 2018 (σ.σ. για τέσσερα χρόνια), τώρα θα γίνει κάτοικος Πειραιά έως το 2019! Θα υπογράψει δηλαδή για τα επόμενα 4 ή 4,5 χρόνια.

Κι επειδή γίνεται πολλή κουβέντα σχετικά με το βαθμό ετοιμότητας του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από πέρυσι το καλοκαίρι και σε αυτό το σκέλος έχουν γνώση οι… φύλακες. Ο Πουλίδο κάνει καθημερινά δύο προπονήσεις την ημέρα στο Μιλάνο και από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι πανέτοιμος. Εργάζεται καθημερινά με ειδικό γκρουπ αποτελούμενο από προπονητή, γυμναστή, μέχρι και εργοφυσιολόγο, ώστε μόλις έρθει στην Ελλάδα να είναι πανέτοιμος να ενταχθεί στα πλάνα του Μίτσελ.

Ο ίδιος ο παίκτης παρότι τον έχει «τρελάνει» η αναμονή είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα ότι πολύ σύντομα θα φορέσει επίσημα την ερυθρόλευκη φανέλα. Η πλευρά του, μάλιστα, ενημερώθηκε με κάθε επισημότητα πολύ πρόσφατα (σ.σ. στο περιθώριο του εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού τη Γιουβέντους) πως όλα θα πάνε καλά και πως το σίριαλ πλησιάζει στο happy end.

Κάποιοι λένε, επίσης, ότι ο ίδιος ο Πουλίδο έλαβε μήνυμα από τον Πειραιά και από πολύ… ψηλά πως δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα να μην δικαιωθεί και να μην παίξει στον Ολυμπιακό, γεγονός που τον έχει απογειώσει. Και ο Μίτσελ, πάντως, περιμένει πως και πως αυτή την εξέλιξη, καθώς ξέρει ότι ο Πουλίδο αγωνίζεται όχι μόνο ως φουνταριστός και περιφερειακός φορ, αλλά και στα δύο άκρα της επίσης, ειδικά δεξιά.

Άρα στο πρόσωπό του βλέπει κι έναν ακόμη εξτρέμ με ταχύτητα, έκρηξη κι έφεση στο σκοράρισμα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Με λίγα λόγια, ο Πουλίδο έρχεται για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα μέσα στον Δεκέμβρη, εδώ θα κάνει Πρωτοχρονιά, αφού θα πάρει τα δώρα του από τον «ερυθρόλευκο» Άι Βασίλη και θα ενισχύσει την επίθεση του Ολυμπιακού όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, μιας κι έχει δικαίωμα να δηλωθεί στη λίστα της UEFA.

Διαβάστε ακόμη

"Πέταξε" ο Πουλίδο

News 24/7

24MEDIA NETWORK