Ανακοινώθηκε ο Γιαννούλης, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για Σαβιόλα

Την ώρα που η πώληση του Αβράαμ Παπαδόπουλου στην τουρκική Τραμπζονσπόρ βρίσκεται στην τελική της ευθεία, ο Ολυμπιακός κινείται για τις τελευταίες του κινήσεις πριν την λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ανακοινώθηκε ο Γιαννούλης, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για Σαβιόλα

Η επόμενη μεταγραφή είναι ο Κώστας Γιαννούλης, ο οποίος ουσιαστικά θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Χοσέ Χολέμπας.

Από κει και πέρα, στον Ολυμπιακό εξετάζεται και η περίπτωση του Καμερουνέζου αμυντικού, Σεμπαστιάν Μπασόνγκ (τον οποίο βλέπετε να σκοράρει εναντίον της Λίβερπουλ). Ο στόπερ της Νόριτς είναι μία περίπτωση που απασχολεί τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά και τη Γουέστ Χαμ που τα βρετανικά Μέσα τη δίνουν κοντά στην απόκτησή του.

Ο Σαβιόλα

Το πραγματικό θρίλερ, όμως, είναι με τον Χαβιέρ Σαβιόλα, κάτι που γράφαμε και το πρωί της Δευτέρας. Είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Βερόνα για την πώληση του Αργεντινού επιθετικού και αν υπάρξει συμφωνία μέχρι το βράδυ, τότε ο ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει μετά από ένα χρόνο θητείας στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Τέλος, ενδέχεται, έστω κι αν οι πιθανότητες είναι πολύ περιορισμένες, να υπάρξει μία ακόμη προσθήκη (σ.σ. κάποιοι δεν αποκλείουν ακόμη και την πιθανότητα να έρθει ο Ντιόπ την τελευταία στιγμή, αλλά είναι από δύσκολο, έως απίθανο…) πριν αδειάσει η κλεψύδρα.

Διαβάστε ακόμη:

Γι' αυτό φεύγει ο Παπαδόπουλος

Οι "καπνισμένες κάνες" και η έκπληξη... Σαβιόλα!

Ανακοινώθηκε ο Γιαννούλης

Όλες οι μεταγραφικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη

News 24/7

24MEDIA NETWORK