Έρχεται το Σάββατο Ελλάδα ο Φινμπόγκασον, τον ανακοίνωσε η Σοσιεδάδ

Στην Ελλάδα θα βρεθεί το Σάββατο ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον για τις τελικές λεπτομέρειες της "μετακόμισής" του στον Ολυμπιακό. Ανακοίνωσε τον δανεισμό του η Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Έρχεται το Σάββατο Ελλάδα ο Φινμπόγκασον, τον ανακοίνωσε η Σοσιεδάδ

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Ο 26χρονος Ισλανδός επιθετικός ταξιδεύει το Σάββατο στην Ελλάδα για να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τις τελικές λεπτομέρειες. Στη συνέχεια κι αφού πρώτα υπάρξει συμφωνία, ο παίκτης θα περάσει από τα ιατρικά τεστ, θα ανακοινωθεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας και θα ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Θυμίζουμε πως και πέρυσι η περίπτωση του 26χρονου Φινμπόγκασον είχε απασχολήσει εντόνως τον Ολυμπιακό με τον Μίτσελ να δίνει το "οκ" για την απόκτησή του, αλλά η υπόθεση "ναυάγησε", αφού η Σοσιεδάδ κατάφερε να τον αποκτήσει από την ολλανδική Χέρενφεεν.

Η Σοσιεδάδ θα πάρει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ για ένα χρόνο δανεισμού (με την οψιόν αγοράς να την έχει ο Ολυμπιακός), ενώ ο ποδοσφαιριστής θα πάρει περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Τον ανακοίνωσε!

Το βράδυ της Παρασκευής η Ρεάλ Σοσιεδάδ γνωστοποίησε την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα, η ομάδα της Βασκονίας έκανε γνωστή την παραχώρηση του Ισλανδού επιθετικού στον Ολυμπιακό.

Το βιογραφικό

O Άλφρεντ Φινμπόγκασον άρχισε την επαγγελματική του καριέρα του 2007 από την ισλανδική Μπρέιδαμπλικ και τον Νοέμβριο του 2010 υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυόμιση ετών με τη βελγική Λόκερεν, χωρίς ωστόσο να πείσει για την αξία του.

Έπειτα από ένα πεντάμηνο δανεισμού στη σουηδική Χέλσινγκμποργκ, ο Ισλανδός επιθετικός μεταπήδησε στην ολλανδική Χέρενφεϊν, όπου σε μία διετία σημείωσε 53 γκολ και "υποχρέωσε" την Ρεάλ Σοσιεδάδ να καταβάλει περίπου 7.500.000 ευρώ (αν συνυπολογιστούν και τα μπόνους το ποσό πλησίασε τα 10.000.000 ευρώ) για να τον αποκτήσει το περυσινό καλοκαίρι.

Ο πρώτος σκόρερ της Eredivisie για τη σεζόν 2013-14, ο οποίος έχει καταγράψει 25 διεθνείς συμμετοχές σε επίπεδο Ανδρών, δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά στην Primera Division, δεδομένου ότι σε 23 αγώνες έβαλε μόλις δύο γκολ.

Διαβάστε ακόμη:

Τι ισχύει με Φινμπόγκασον

Τον ανακοίνωσε η Ρεάλ Σοσιεδάδ

News 24/7

24MEDIA NETWORK