Έσπασαν το φράγμα των 10.000 οι πωλήσεις στα διαρκείας

Σε περίοδο οικονομικής κρίσης, ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε έμπρακτα την στήριξη του στην ομάδα, καθώς όπως ενημέρωσε η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ έχουν φύγει συνολικά περισσότερα από 10.000 εισιτήρια διαρκείας.

Έσπασαν το φράγμα των 10.000 οι πωλήσεις στα διαρκείας

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού. Την Δευτέρα (20/7) οι φίλοι των "ερυθρολεύκων" εξαφάνισαν ακόμη 1000 κομμάτια με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των πωλήσεων να "σπάσει" το φράγμα των 10.000.

Επειδή η ζήτηση ήταν τεράστια παρατάθηκε και η ανανέωση των καρτών των κατόχων εισιτηρίου διαρκείας από πέρυσι, μέχρι και την Τρίτη (21/7).

Διαβάστε ακόμη:

Δεν αλλάζει τιμές στα εισιτήρια η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ