Έσπασε ξανά το χέρι του ο Φουστέρ

Νέα ατυχία για τον Νταβίντ Φουστέρ, καθώς λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, έσπασε και πάλι το αριστερό του χέρι. Διαβάστε την ανακοίνωση στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Έσπασε ξανά το χέρι του ο Φουστέρ
INTIME SPORTS

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ στην προθέρμανση του αγώνα των "ερυθρολεύκων" κόντρα στην ΑΕΚ. Όπως αποκάλυψε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, ένας συμπαίκτης του, άθελά του, τον κλώτσησε στο ίδιο σημείο που είχε χτυπήσει και την προηγούμενη φορά, με αποτέλεσμα να υποστεί εκ νέου ζημιά στο αριστερό χέρι.

Παρά το κάταγμα ο 32χρονος άσος "έσφιξε τα δόντια" και κατάφερε να αγωνιστεί στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Αποχώρησε με δεμένο το χέρι του από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και οι εξετάσεις έδειξαν πως θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης το επόμενο διάστημα, χάνοντας τα σημαντικά παιχνίδια του Ολυμπιακού κόντρα σε Ντνίπρο (19 & 26/2, Europa League) και Παναθηναϊκό (22/2).

Ο ίδιος με μήνυμά του στο facebook ανακοίνωσε τα δυσάρεστα:

"Είμαι πολύ στεναχωρημένος που ξανά τραυματίστηκα με σπασμένο χέρι.. Κατά την διάρκεια της χθεσινής προθέρμανσης ένας από τους συμπαίκτες μου με κλώτσησε κατά λάθος στο ίδιο σημείο που είχα σπάσει το χέρι μου την προηγούμενη φορά... Ήθελα όμως να αγωνιστώ σε αυτό τον αγώνα και έτσι ξεκίνησα με όλες μου τις δυνάμεις. Παρόλα αυτά ο πόνος ήταν πολύ δυνατός και έπρεπε να αντικατασταθώ στο δεύτερο ημίχρονο..Λυπάμαι πολύ για την χθεσινή εμφάνιση και σας υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω σύντομα στην ομάδα".

Έσπασε ξανά το χέρι του ο Φουστέρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK