Έτοιμος αγωνιστικά και ψυχολογικά για το "διπλό"

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρίσκονται ίσως στο καλύτερο σημείο τους αγωνιστικά και ψυχολογικά από τις αρχές της περιόδου. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν βελτιώσει σημαντικά την εικόνα τους (πιέζουν ψηλά, έχουν ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, δημιουργούν πολλές τελικές προσπάθειες, σκοράρουν), ενώ παράλληλα η νίκη επί της Άρσεναλ την περασμένη Τρίτη τους τόνωσε και άλλο το ηθικό ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Έτοιμος αγωνιστικά και ψυχολογικά για το "διπλό"

Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να φύγει νικητής για δεύτερη φορά εφέτος από το ΟΑΚΑ, πετυχαίνοντας τη 12η νίκη του στο πρωτάθλημα ανοίγοντας κι άλλο τη βαθμολογική διαφορά από τον Παναθηναϊκό, με τους ποδοσφαιριστές και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να επιθυμούν το "διπλό" για τους δικούς τους λόγους.

Για τον Πορτογάλο τεχνικό θα είναι η πρώτη του φορά σε ντέρμπι "αιωνίων" και θέλει να φύγει χαμογελαστός από το γήπεδο, έτσι ώστε να κερδίσει ακόμα περισσότερους πόντους. Όπως πρώτη φορά θα ζήσουν την ατμόσφαιρα τέτοιου είδους αγώνα οι Μανωλάς, Σιόβας, Κοντρέρας, Μασάντο και Γκρέκο.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα αποφασίσει λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα για τον παίκτη που θα τοποθετήσει στην κορυφή της επίθεσης (Μήτρογλου ή Τζεμπούρ), αλλά και στο δεξιό άκρο της μεσαίας γραμμής (Φουστέρ ή Μασάντο). Μία πιθανή ενδεκάδα, σύμφωνα με όσα έδειξε το τελευταίο διήμερο, είναι: Κάρολ, Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέβας, Μοδέστο, Μανιάτης, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Φουστέρ και Μήτρογλου.

Ο νεαρός προπονητής συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, παίρνοντας στο ΟΑΚΑ τους Κάρολ, Μέγερι, Σιόβα, Χολέβα, Μανωλά, Τοροσίδη, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτη, Φετφατζίδη, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μασάντο και Κοντρέρας.

Εκτός έμειναν οι Βλαχοδήμος, Ντιακιτέ, Παπάζογλου, Τάτος, Ζαραδούκας, ο τραυματίας Λυκογιάννης και ο Ντιόγκο ο οποίος αποτελεί ξένο σώμα

Ο Πορτογάλος έδωσε έμφαση στην τελευταία προπόνηση στην αμυντική και επιθετική λειτουργία, όπως και στις στημένες φάσεις. Η καλή διάθεση και το πάθος ήταν φανερά στο δίτερμα που ακολούθησε, με τον Ζαρντίμ να επιβραβεύει τις καλές προσπάθειες, αλλά και να δίνει διαρκώς οδηγίες και εντολές για πίεση πάνω από τη μεσαία γραμμή.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν την Κυριακή στις 10:30 το πρωί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK