Φαβορί ο Βαλντές για τη θέση του Μήτρογλου

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να καταλήγει στον Νέλσον Βαλντές για αντικαταστάτη του Κώστα Μήτρογλου στην επίθεση. Σκέψεις και για Μικού. Όλα για την επικείμενη πώληση του Κώστα Μήτρογλου: το ρεπορτάζ, τα ποσά, ο Καραγκούνης και τα social media.

Φαβορί ο Βαλντές για τη θέση του Μήτρογλου

Ο Ολυμπιακός κινείται άμεσα για να βρει τον αντικαταστάτη του Κώστα Μήτρογλου και φαίνεται πως τον βρίσκει στο πρόσωπο του Νέλσον Βαλντές.

Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε συζητήσεις με την πλευρά του 30χρονου (28/11/1983) Παραγουανού επιθετικού και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε καλό δρόμο με αποτέλεσμα τούτη τη στιγμή ο έμπειρος ποδοσφαιριστής να φαντάζει το φαβορί για τη θέση του Μήτρογλου.

Στην ευρωπαϊκή του καριέρα, ο Βαλντές έχει περάσει από τη Bundesliga όπου φόρεσε τις φανέλες των Βέρντερ Βρέμης και Ντόρτμουντ, ένω έπαιξε και δύο σεζόν στην Ισπανία. Αρχικά με την Ερκουλες (2010-11) και στη συνέχεια (δανεικός) με τη Βαλένθια (2012-13). Φέτος παίζει στην Αλ Τζαζίρα όπου μέχρι στιγμής μετρά 8 συμμετοχές.

Οσον αφορά στην Εθνική Παραγουάης, ο 30χρονος φορ έχει 66 συμμετοχές και 12 γκολ με την Ανδρών, ενώ έχει και 4 συμμετοχές (1 γκολ) με την under-20.

Στη λίστα, αν και τούτη τη στιγμή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, βρίσκεται και ο Μικού. Η περίπτωση του 28χρονου (19/08/1985) επιθετικού από τη Βενεζουέλα, τον οποίο γνωρίζει καλά ο Μίτσελ, με πλούσια θητεία σε Ισπανία, εξετάζεται από τους Περαιώτες, αλλά ο Βαλντές παραμένει σε πρώτο πλάνο.

Διαβάστε επίσης:

Ετοιμάζει βαλίτσες για Αγγλία ο Μήτρογλου

Τα είπε με Καραγκούνη ο Μήτρογλου

Χαμός στο twitter με Μήτρογλου

Τετραετές συμβόλαιο έναντι 10 εκ. ευρώ για Μήτρογλου

H δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή της Φούλαμ ο Μήτρογλου

Στην αποστολή για Ατρόμητο ο Μήτρογλου

Η θέση του Ολυμπιακού για τον Μήτρογλου

Οι ακριβότερες μεταγραφές Ελλήνων στο εξωτερικό

News 24/7

24MEDIA NETWORK