Φέρνει Βάις ο Ολυμπιακός

Τον 24χρονο Σλοβάκο εξτρέμ, Βλάντιμιρ Βάις, φέρνει στην Ελλάδα την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός. Αν προχωρήσει, θα εγκαταλειφθεί η περίπτωση Μολό. Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον Αμαλφιτανό και σύμφωνα με τους Γάλλους υπάρχει συμφωνία για τριετές συμβόλαιο.

Φέρνει Βάις ο Ολυμπιακός

Τον Βλάντιμιρ Βάις αποκτά ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο 24άχρονος (30/11/1989) εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στα δεξιά της μεσοεπιθετικής γραμμής, θα έχει συνάντηση την Παρασκευή (έφτασε τα ξημερώματα) με τους ερυθρόλευκους προκειμένου να οριστικοποιήσει τη συμφωνία με τη διοίκηση της πειραϊκής ομάδας.

Ο Σλοβάκος αγωνιζόταν την τελευταία σεζόν στην Πεσκάρα, ενώ το 2009 -στα 20 του- είχε πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι. Παραχωρήθηκε δανεικός σε Μπόλτον, Ρέιντζερς και Εσπανιόλ, ενώ το καλοκαίρι του 2012 πήγε στην Πεσκάρα.

Σχετικά με τον Μοργκάν Αμαλφιτανό, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και σύμφωνα με τους Γάλλους ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τον ποδοσφαιριστή για τριετές συμβόλαιο με 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας εντείνουν τις συζητήσεις με τη Μαρσέιγ για να τα βρουν στα χρήματα για τον Γάλλο μέσο. Επίσης, κάποια δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι η Μαρσέιγ δεν ενδιαφέρεται να δανείσει τον παίκτη, αλλά θέλει να τον πουλήσει, σε αντίθεση με άλλα δημοσιεύματα που αναφέρουν ακριβώς το αντίθετο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK