Φινμπόγκασον: "Υπάρχει ανταγωνισμός. Δούλεψα και ανταμείφθηκα"

Ο ανταγωνισμός δεν αγχώνει τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε στο Λονδίνο στο ματς με την Άρσεναλ και όπως δήλωσε ανταμείφθηκε για τη σκληρή δουλειά του.

Φινμπόγκασον: "Υπάρχει ανταγωνισμός. Δούλεψα και ανταμείφθηκα"
INTIME SPORTS

Η χαρά διαδέχθηκε τη στενοχώρια για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον στο "Emirates". Ο Ισλανδός στενοχωρήθηκε που δεν βρέθηκε στο βασικό σχήμα για το ματς με τους Λονδρέζους, ωστόσο όλα άλλαξαν στο ημίχρονο. Διαβάστε τι δήλωσε σε μέσο της Ισλανδίας, όπου βρίσκεται για τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα του.

Αναλυτικά:

Για το ματς του Λονδίνου: "Ήταν απίστευτο! Πέρασα μία δύσκολη περίοδο, αλλά δούλεψα πολύ και ανταμείφθηκα. Ένας από τους λόγους που πήγα στον Ολυμπιακό ήταν για να παίξω σε παιχνίδια Champions League. Ήταν λογικό να είμαι χαρούμενος μετά το παιχνίδι. Σκόραρα κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο και για εμένα ήταν τέλεια η βραδιά".

Για το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε στο παιχνίδι με τους "κανονιέρηδες" και ο Σίλβα προτίμησε τον Ιντέγε απάντησε: "Ήθελα να παίξω από την αρχή, η αλήθεια είναι ότι στενοχωρήθηκα, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Σε όλες τις ομάδες υπάρχει ανταγωνισμός και εγώ από την πλευρά μου έπρεπε να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που μου δόθηκε. Νομίζω ότι τα κατάφερα. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά".

Για το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του Euro 2016: "Θα προσπαθώ κάθε εβδομάδα να αποδεικνύω την αξία μου, έτσι ώστε να πείσω το τεχνικό τιμ να με συμπεριλάβει στην αποστολή για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το καλοκαίρι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK