Φορτούνης: "Δάσκαλος μου ο Τσόρι"

Με εγκωμιαστικά σχόλια μίλησε ο Κώστας Φορτούνης για τον "Τσόρι" Ντομίνγκες, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε "δάσκαλό" του.

Φορτούνης: "Δάσκαλος μου ο Τσόρι"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται με την Εθνική Ελλάδας στην Αυστρία για την προετοιμασία εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Ουγγαρία για τα προκριματικά του Euro 2016, ωστόσο δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει με καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, "Τσόρι" Ντομίνγκες.

"Μου αρέσει πολύ να παίζω με τον Τσόρι, είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Με βοηθάει πολύ όταν είναι στον αγωνιστικό χώρο και θεωρώ ότι έχουμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Μακάρι να το διατηρήσουμε αυτό, γιατί είναι πολύ ξεχωριστό να παίζω μαζί του",είπε αρχικά στον "Γαύρο".

Για το πόσο σημαντικό είναι να δουλεύει μαζί του, είπε: "Καθημερινά μαθαίνω κάτι καινούργιο από τη συνεργασία μαζί του. Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι ο δάσκαλός μου από τη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό. Με βοηθάει πάρα πολύ, είναι πάρα πολύ καλό παιδί και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που τον έχουμε εδώ και που έχω τη δυνατότητα να τον βλέπω στις προπονήσεις και να με συμβουλεύει".

Τέλος για την εμφάνιση του με την Κέρκυρα, είπε: "Στο παιχνίδι με την Κέρκυρα ήμασταν πολύ καλοί. Παίξαμε το ποδόσφαιρο που ζητάει ο προπονητής από εμάς. Είμαστε μπροστά στη βαθμολογία, παρότι έχουμε ένα παιχνίδι λιγότερο, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή δουλειά, για να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK