Φορτούνης: "Έκανα το κοντρόλ φέρνοντας την μπάλα μπροστά"

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου, ενώ έκανε ειδική μνεία στην πολυσυζητημένη φάση του πρώτου γκολ των "ερυθρόλευκων". Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

Φορτούνης: "Έκανα το κοντρόλ φέρνοντας την μπάλα μπροστά"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην επικράτηση με 3-0 επί του Πανιώνιου. Ο Έλληνας άσος άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη, με όμορφο πλασέ στην κίνηση, ύστερα από σέντρα του Τζίμι Ντουρμάζ. Το γκολ του 22χρονου μέσου έγινε αντικείμενο συζήτησης, καθώς στο ριπλέι φαίνεται η μπάλα να έχει βρει στο χέρι του την ώρα του κοντρόλ.

Ο Φορτούνης, μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε στη πολυσυζητημένη φάση, εκφράζοντας την προσωπική άποψή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Την πρεμιέρα κόντρα στον Πανιώνιο:

"Όλα τα πρώτα παιχνίδια κρύβουν παγίδες. Στην αρχή δυσκολευτήκαμε, είχαμε καλή κυκλοφορία, δείξαμε υπομονή όπως μας ζητά ο προπονητής. Καταφέραμε όμως να σκοράρουμε, βάλαμε τρία γκολ και ευχαριστήσαμε τον κόσμο".

Για την υπομονή που έδειξε ο Ολυμπιακός:

"Αυτό δουλέψαμε όλη την προετοιμασία. Αυτό μας ζητάει ο προπονητής, αυτό το ποδόσφαιρο ξέρουμε να παίζουμε κι αν τα κάνουμε όλα αυτά, τότε θα είναι όλα πιο εύκολα".

Για το πώς πέτυχε το γκολ:

"Μου έκανε μια καλή πάσα ο Ντουρμάζ γιατί ξέρω ότι έχει πολύ καλά πόδια, έκανα το κοντρόλ φέρνοντας την μπάλα μπροστά και στο τέλος πλάσαρα".

Για τις οδηγίες του Μάρκο Σίλβα:

"Ο κάθε προπονητής έχει τα δικά του στοιχεία που θέλει να περάσει. Ο Πανιώνιος δεν μας άφησε να παίξουμε από το κέντρο. Ο προπονητής μας λέει να πιέσουμε ψηλά και αυτό κάνουμε και αν είδατε σήμερα κλέψαμε αρκετές μπάλες, καταφέρνοντας να παίρνουμε κατευθείαν την μπάλα".

Για τις πολλές πάσες μέχρι να φτάσουν στο γκολ:

"Είμαστε μια ομάδα που μέσω της κυκλοφορίας θέλουμε να βγάλουμε φάσεις. Ψάχνουμε τις καλύτερες λύσεις και μερικές φορές δεν μας βγαίνει. Είναι ακόμα νωρίς, έχουν έρθει αρκετοί παίκτες, αλλά θα έρθουν και οι αυτοματισμοί. Έχουν έρθει πολλοί καινούριοι παίκτες και πρέπει να μπουν στο κλίμα. Είναι διαφορετικά τα φιλικά από τα επίσημα".

Για την Εθνική ομάδα:

"Με ενδιαφέρει η Εθνική. Θέλω να πάμε καλύτερα γιατί είμαστε σε δύσκολη θέση".

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε την επίμαχη φάση του 1-0 του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 3-0

Τα γκολ της 1ης αγωνιστικής

News 24/7

24MEDIA NETWORK