Φορτούνης: "Με αδίκησε ο Μίτσελ"

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για την παρουσία του στον φετινό Ολυμπιακό, σχολίασε τους προπονητές του και υποστήριξε ότι από μικρός ονειρευόταν να παίξει στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Φορτούνης: "Με αδίκησε ο Μίτσελ"
Φορτούνης-Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Ακολουθεί απόσπασμα των δηλώσεών του στον " Γαύρο"

Για τη συνεργασία του με Μίτσελ, Περέιρα και Σίλβα

"Κατά κάποιο τρόπο με αδίκησε ο Μίτσελ. Ήρθα στον Ολυμπιακό και με άφησε εκτός λίστας Champions League. Στις αρχές έμπαινα στα παιχνίδια Κυπέλλου και προσπαθούσα να δίνω το 100%, αλλά μετά πάλι δεν με έβαζε και με άφηνε εκτός αποστολής. Η κατάσταση αυτή άλλαξε με τον Περέιρα, γιατί μου έδωσε πολλές ευκαιρίες και πιστεύω πως έκανα έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο. Φέτος έχουμε έναν προπονητή που με πιστεύει και με χρησιμοποιεί, οπότε δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος".

Για το αν ήταν στοίχημα για τον ίδιο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό

"Έπαιζα σε μικρή ηλικία στον Ολυμπιακό, από τα 12 μέχρι τα 14 μου. Δεν το κρύβω ότι όταν πας σε μία τέτοια ηλικία σε μία ομάδα δένεσαι μαζί της. Ήμουν Ολυμπιακός, υποστήριζα την ομάδα από μικρός και ήθελα πάντα να παίξω στο Καραϊσκάκη με αυτόν τον φοβερό κόσμο. Ήταν το όνειρό μου".

Για το ενδιαφέρον Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

"Ο πρόεδρος με εμπιστευόταν πάρα πολύ, εξακολουθεί να με εμπιστεύεται και τον ευχαριστώ πολύ γι' αυτό. Το καλοκαίρι που ήρθα στον Ολυμπιακό είχα προτάσεις απ΄ όλες τις μεγάλες ομάδες, αλλά δεν φοβήθηκα να έρθω στον Ολυμπιακό. Πιστεύω στον εαυτό μου, ήξερα ότι με τη δουλειά μου κάποια στιγμή θα παίξω και θα δείξω τι αξίζω. Ήρθα στον Ολυμπιακό και αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος".

Για το αν σκέφτεται τη μεταγραφή

"Όχι, αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στον Ολυμπιακό και είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι στην μεγαλύτερη ελληνική ομάδα, παίζουμε στο Champions League, είμαι πολύ καλά και θέλω να συνεχίσω εδώ. Δεν με απασχολούν όλα αυτά που ακούγονται".

Για την κουβέντα που έγινε για το συμβόλαιό του

"Αυτά είναι θέματα που τα κανονίζει ο μάνατζέρ μου. Εγώ είμαι προσηλωμένος στα αγωνιστικά. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή μακάρι να έρθει, θα το συζητήσουμε τότε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK