Φορτούνης: "Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας"

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν αυτός που πήρε πρώτος το "χρίσμα" μιας μεγάλης συνέντευξης από το Ζέεφελντ της Αυστρίας και μετέφερε τις πρώτες εντυπώσεις του για τον Μάρκο Σίλβα.

Φορτούνης: "Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά το πρώτο μέρος της συνέντευξής του στη σελίδα του Ολυμπιακού:

Φέτος είσαι από την αρχή της προετοιμασίας με την ομάδα. Θα παίξει ρόλο αυτό στο να δούμε έναν καλύτερο Φορτούνη;

"Είναι πάρα πολύ καλό να βρίσκεται από το ξεκίνημα με την ομάδα. Έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τους συμπαίκτες του, προετοιμάζεσαι μαζί τους, ξέρεις τι θέλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και είσαι πιο έτοιμος".

Έχετε συμπληρώσει πλέον τέσσερις ημέρες προπονήσεων στο Ζέεφελντ. Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου από τον Μάρκο Σίλβα;

"Δουλεύουμε πολύ σκληρά όλες τις μέρες. Ο προπονητής είναι καινούργιος και είναι να λογικό να προσπαθεί να περάσει τα δικά του πράγματα. Ο χρόνος στην προκειμένη περίπτωση είναι σύμμαχός μας. Όσο περνάει ο καιρός θα μαθαίνουμε πολλά και θα είμαστε πιο έτοιμοι και θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι".

Φορτούνης: "Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας"
INTIME SPORTS

Αύριο είναι το πρώτο φιλικό απέναντι στην Ντούκλα Πράγας. Τι να περιμένουμε;

"Εντάξει είναι το πρώτο φιλικό της σεζόν, μέσα στην προετοιμασία. Συνεπώς δεν μπορούν να βγουν ιδιαίτερα συμπεράσματα, διότι είμαστε όλοι αρκετά κουρασμένοι. Θα τα δώσουμε όλα όμως, διότι είμαστε Ολυμπιακός και μπαίνουμε για να κερδίσουμε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε ματς, είτε είναι φιλικό, είτε είναι επίσημο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK