Φουλ επίθεση ο Ολυμπιακός με ΑΕΛ!

Ο Πάουλο Μπέντο αποφάσισε να πάρει για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τους Θεσσαλούς (11/2, 19.30) τους Ιντέγιε, Καρντόσο και Ανσαριφάρντ. Έξω οι Μανθάτης και Νικολάου.

Φουλ επίθεση ο Ολυμπιακός με ΑΕΛ!

Για πρώτη φορά μπήκε σε αποστολή αγώνα πρωταθλήματος ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος είδε το όνομά του στη 18άδα για το ματς με την ΑΕΛ (11/2, 19.30). Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι πήρε και τους Ιντέγιε, Καρντόσο ο Πάουλο Μπέντο, όπερ σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να δούμε και κόντρα στους Θεσσαλούς σχηματισμό αλά... Κυπέλλου. Δηλαδή να παρατάξει έναν Ολυμπιακό με 4-4-2.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένος Φιγκέιρας και Μάρτινς, αλλά και ο τραυματίας Ντα Κόστα (μέση). Έξω επίσης και οι Μανθάτης, Νικολάου. Ο Μποτία και ο Βιάνα αναμένεται να βρεθούν στο κέντρο της άμυνας για να γίνει και μία “πρόβα τζενεράλε” ενόψει Οσμανλίσπορ.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK