Φουλάρει η Γκλάντμπαχ για Ρέτσο!

Με καλοκαιρινό μεταγραφικό μπάτζετ 90.000.000€ και έχοντας τον Ρέτσο Νο1 επιλογή για να αντικαταστήσει τον Κρίστενσεν που πάει Τσέλσι, η Μπορούσια βάζει την υπόθεσή στην τελική ευθεία. Την Κυριακή άνθρωπός της θα είναι πάλι στο "Καραϊσκάκης" ενώ έρχεται και η πρόταση της στον Ολυμπιακό.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
retsos EUROKINISSI SPORTS

Όταν φτάνει στο σημείο ο ίδιος ο αθλητικός διευθυντής της Γκλάντμπαχ, Μαξ Έμπερλ, να έρχεται προς τα μέρη μας για να παρακολουθήσει από τις εξέδρες του “Καραϊσκάκης” τον Παναγιώτη Ρέτσο, προφανώς και η παρουσία του δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη!

Τον είδε στον ημιτελικό με την ΑΕΚ, σε ένα ματς που ο 19χρονος αμυντικός (έπαιξε ως αριστερό μπακ) ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού. Μέσα στη σεζόν η Γκλάντμπαχ τον έχει «τσεκάρει» άλλες τέσσερις φορές τουλάχιστον. Και μιλάμε για όσες φορές γνωστοποιήθηκε η παρουσία της στα επίσημα του φαληρικού γηπέδου.

Ήδη στη Γερμανία το όνομα του Ρέτσου «παίζει» πολύ ψηλά στα ρεπορτάζ της Γκλάντμπαχ. Ακόμα και τοπικές εφημερίδες που υποτίθεται έχουν καλή πληροφόρηση για τα της γερμανικής ομάδας, αναφέρουν συχνά – πυκνά τις τελευταίες τέσσερις-πέντε μέρες το όνομα του νεαρού Έλληνα στόπερ.

Και οι Γερμανοί συνάδελφοι δεν θεωρούν ότι ήταν τυχαία η… βόλτα του Μαξ Έμπερλ στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Μάλιστα, έχουν πληροφορίες ότι θα ξαναέρθουν οι… Γερμανοί της Γκλάντμπαχ στο “Καραϊσκάκης”. Και θα έρθουν σύντομα, στο παιχνίδι της Κυριακής (23/4, 19.00) με τον ΠΑΣ Γιάννινα! Μόνο για να τον δουν πάλι ή και για τις πρώτες συζητήσεις κομίζοντας και πρόταση;

Πριν από λίγες ημέρες γερμανική ιστοσελίδα έγραψε πως ο Ρέτσος αποτελεί την Νο 1 επιλογή της Μπορούσια για να αντικαταστήσει τον Αντρέας Κρίστενσεν. Τον 21χρονο Δανό στόπερ που μετά από 2 χρόνια ως δανεικός επιστρέφει στην Τσέλσι. Όταν πήγε στην Γκλάντμπαχ ήταν στην ηλικία του Ρέτσου, με χρηματιστηριακή αξία 1 εκατομμύριο ευρώ και θα φύγει με... 16 εκατομμύρια (τιμέςtransfermarkt)!

Αν ισχύει η συγκεκριμένη πληροφορία, τότε θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα καλά για ένα «καυτό» καλοκαίρι. Ο Ρέτσος έχει τραβήξει τα βλέμματα κόσμου και κοσμάκη!Από το καλοκαίρι του 2016 έως και τις… 13 Απριλίου που έγινε το παιχνίδι με την ΑΕΚ, έχουν παρελάσει από τις εξέδρες αρκετοί σκάουτς για να τον παρακολουθήσουν από κοντά.

Ο Ολυμπιακός βέβαια είχε προλάβει και του έκανε αναπροσαρμογή συμβολαίου τον χειμώνα έως το 2021. Κοστολογείται φυσικά με… οκταψήφιο νούμερο και δεν εννοούμε φυσικά 10 εκατομμύρια ευρώ. Υπάρχει η αίσθηση ότι αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο ο Ρέτσος, μπορεί να φέρει μία πρόταση κοντά στα λεφτά που έφερε ο Μιλιβόγεβιτς! Είναι το «next bigh thing» του Ολυμπιακού και οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι σκληροί διαπραγματευτές για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Ακούγεται πάντως ότι η Γκλάντμπαχ θα έχει το καλοκαίρι ένα μπάτζετ κοντά στα 90 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές και είναι μία ομάδα που αρέσκεται στο να ανακαλύπτει «αστεράκια» τύπου Ρέτσου. Οπότε ακόμη και πριν από τον Ιούνιο θα έχει πολύ ψωμί η συγκεκριμένη ιστορία…

News 24/7

24MEDIA NETWORK