Φουστέρ: "Ίσως το τελευταίο μου πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό"

Το φετινό πρωτάθλημα ίσως να είναι το τελευταίο που κατακτά ο Νταβίντ Φουστέρ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ισπανός λίγη ώρα μετά τη νίκη επί της Βέροιας.

Φουστέρ: "Ίσως το τελευταίο μου πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Βέροιας στο "Γ. Καραϊσκάκης" που "σφράγισε" την κατάκτηση του τίτλου, Νταβίντ Φουστέρ, μίλησε για την επιτυχία της ομάδας, τονίζοντας πως αυτό ίσως να ήταν το τελευταίο του πρωτάθλημα με τους "ερυθρόλευκους".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τα γκολ που πέτυχε επί της Βέροιας: "Ήταν τα δύο πρώτα μου γκολ στο πρωτάθλημα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σκόραρα ξανά στο γήπεδο μας, σκόραρα στο πρωτάθλημα και πανηγυρίσαμε τον τίτλο".

Για το αν έψαξε το χατ-τρικ: "Δεν ξέρω πως γίνεται το χατ- τρικ, δεν έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου. Όμως είμαι πολύ χαρούμενος για τα δύο γκολ και όπως είπα για την νίκη και τον τίτλο".

Για το ότι κατέκτησε τον τίτλο ως αρχηγός του Ολυμπιακού: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος και ικανοποιημένος που πήρα ξανά πρωτάθλημα και στα έξι χρόνια που είμαι στην ομάδα έχω κατακτήσει ισάριθμους τίτλους. Αυτό μάλιστα το πρωτάθλημα είναι πολύ ιδιαίτερο για εμένα, γιατί ενδέχεται να είναι και το τελευταίο μου με την ομάδα".

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι η πιο σημαντική ομάδα με την οποία έχει αγωνιστεί έως τώρα στην καριέρα του: "Ο Ολυμπιακός είναι χωρίς αμφιβολία η σημαντικότερη ομάδα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα, είναι το μέρος που κατάφερα να πανηγυρίσω τίτλους, πάντα θα είμαι ευγνώμων στον σύλλογο καθώς έχω κατακτήσει τρόπαια και έχω λάβει μέρος στην Ευρώπη. Εκτός από το γεγονός ότι έχω πετύχει γκολ, έχω πάρει τίτλους σε αυτό το γήπεδο, αυτό που θα πάρω μαζί μου όταν γυρίσω στο σπίτι, είναι η αγάπη του κόσμου".

Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του, ο Φουστέρ έκανε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στο facebook.

"Από το 1925... 43 Πρωταθλήματα. Αυτό κάνει αυτόν τον ιστορικό σύλλογο, αληθινό ΘΡΥΛΟ. Όταν είμαστε όλοι ενωμένοι, γράφουμε μαζί ιστορία. Θα ήθελα να αφιερώσω τα 6 Πρωταθλήματα που έχω κατακτήσει με τον Ολυμπιακό στην αγαπημένη μου οικογένεια και στον καθένα απο εσάς για την ατελείωτη αγάπη και υποστήριξη σας, στις καλές και δύσκολες στιγμές μου. Είμαι ευλογημένος που υπήρξα ανάμεσα σας...", έγραψε χαρακτηριστικά ο Ισπανός.

Φουστέρ: "Ίσως το τελευταίο μου πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

VIDEO: Οι πανηγυρισμοί στο "Γ. Καραϊσκάκης" και το μπουγέλο στον Ρομπέρτο

Ολυμπιακός - Βέροια 3-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK