Με τον κόσμο του ο Ολυμπιακός παρά το "φρένο"

Υπουργείο και Αστυνομία δεν επέτρεψαν την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στην Ξάνθη. Κόσμος των "ερυθρόλευκων" πάντως θα υπάρχει στο γήπεδο των Πηγαδίων.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Το απόγευμα της Παρασκευής και μετά την εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης που έγινε δεκτή ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Αθλητισμού πως απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού για το σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς στα Πηγάδια.

Όπως αιτιολογήθηκε από την ανώτατη αρχή, συντρέχουν σοβαροί λόγοι "διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας που επικαλούνται οι τοπικές Αρχές".

Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει την υποστήριξη 1.600 φίλων του. Εδώ και ημέρες οι δυο ΠΑΕ έχουν συμφωνήσει για την παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού στην εξέδρα των φιλοξενουμένων, συμφωνία που θα τηρηθεί κανονικά. Απλώς δεν θα υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση, αλλά άπαντες θα κινηθούν μεμονωμένα. Κάτι που φυσικά δεν απαγορεύεται.

Λίγο αργότερα μάλιστα ο Κώστας Καραπαπάς, υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, διευκρίνισε πως " οργανωμένη μετακίνηση στην Ξάνθη δεν υπάρχει. Μεμονωμένη υπάρχει! Δυο θύρες ήδη είναι γεμάτες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ και η Ξάνθη πουλάει ήδη εδω και μέρες εισιτήρια σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ. Εκεί θα είναι ο κόσμος μας ΜΙΑ ΓΡΟ8ΙΑ. Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε κομφούζιο και μην μπερδεύετε τους φιλάθλους μας!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK