Φτάνει Αθήνα ο Σίλβα

Το απόγευμα της Τρίτης (7/7) αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα ο 37χρονος Πορτογάλος τεχνικός, Μάρκο Σίλβα, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και να ανακοινωθεί επίσημα από το σύλλογο.

Φτάνει Αθήνα ο Σίλβα

Το απόγευμα της Τρίτης (7/7) θα βρίσκεται στην Αθήνα ο Μάρκο Σίλβα, προκειμένου να βάλει την υπογραφή το στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως μεταδίδει και η " abola" της πατρίδας του, εθεάθη νωρίς το πρωί της Τρίτης στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας, ωστόσο δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους.

Ο 37χρονος κόουτς αναμένεται να φτάσει στο "Ελ. Βενιζέλος" στις 15:50 με πτήση μέσω Γενεύης και θα τον περιμένουν άνθρωποι του Ολυμπιακού. Ο πρώτος σταθμός του θα είναι τα γραφεία της ΠΑΕ όπου θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έχει συμφωνηθεί κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί επίσημα από το σύλλογο.

Ο Σίλβα που έμεινε ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισαβόντας το απόγευμα της Κυριακής (5/7) θα είναι ο τρίτος Πορτογάλος τεχνικός που αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό, μετά τους Λεονάρντο Ζαρντίμ και Βίτορ Περέιρα.

Διαβάστε ακόμη:

Ελεύθερος ο Μάρκο Σίλβα

Το παιχνίδι με "Μίλι", ο Κέβιν και η "βόμβα" του Σίλβα

News 24/7

24MEDIA NETWORK