Για διαφορετικούς λόγους εκτός οι Καμπιάσο και Μάριν

Το Contra.gr εξηγεί γιατί ο Αργεντινός χαφ και ο Γερμανός επιθετικός αποκλείστηκαν από την αποστολή του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Για διαφορετικούς λόγους εκτός οι Καμπιάσο και Μάριν

Πρώτα απ’ όλα αν υπάρχει κάποια έκπληξη σχετικά με τους αποκλεισμούς ορισμένων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού από την αυριανή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αυτή έχει να κάνει με τον Εστεμπάν Καμπιάσο.

Από την Πέμπτη (27/10) ακουγόταν έντονα ότι ο Καμπιάσο δεν θα έπαιζε κόντρα στους Περιστεριώτες. Από την άλλη, όμως, υπήρχε η αίσθηση ότι θα καθόταν έστω στον πάγκο. Τελικά, ο Μπέντο προτίμησε να πάρει τους Μπουχαλάκη και Ρομαό για τα χαφ ως εναλλακτικές επιλογές πίσω από τους Μιλιβόγεβιτς και Αντρέ Μαρτίνς.

Ο λόγος που ο Αργεντινός χαφ αποκλείστηκε από την αποστολή έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Μπέντο τον έχει στο μυαλό του για το παιχνίδι του Europa League στο Καζακστάν. Από χθες οι πληροφορίες συνέκλιναν ότι το πιθανότερο ήταν να δούμε τον Καμπιάσο στην ενδεκάδα του αγώνα με την Αστάνα και να παίξει ο Αντρέ Μαρτίνς με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό.

Για τον Μάρκο Μάριν δεν ήταν έκπληξη ο αποκλεισμός του. Αντιθέτως, θα ήταν έκπληξη αν έβλεπε το όνομά του στη 18άδα. Οι λόγοι είναι προφανείς. Ο Γερμανός άσος ακόμα δεν έπεισε με τον Πλατανιά τον προπονητή του να τον πάρει στην αποστολή για τον Ατρόμητο. Θέλει πρωτίστως ο Μπέντο οι παίκτες του να βάζουν το "εγώ" κάτω από την ομάδα.

Όσο για τους Σιόβα και Βιάνα; Ο Βιάνα είχε κράμπες στο ματς με τον Πλατανιά και ουσιαστικά προφυλάχθηκε για την Αστάνα. Ο δε Σιόβας είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις από το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης, αλλά προφανώς ο Μπέντο θέλει να δουλέψει ακόμα περισσότερο για να τον συμπεριλάβει στην αποστολή αγώνων που "ζεματάνε"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι εκπλήξεις Μπέντο και το αίνιγμα με τους στόπερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK