Για Μανωλά και Γιουβέντους γράφουν οι Ιταλοί

Ο Κώστας Μανωλάς είναι η πλέον πρόσφατη προσθήκη στη μεταγραφική λίστα των στόπερ που έχουν συντάξει οι άνθρωποι της Γιουβέντους, σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα.

Για Μανωλά και Γιουβέντους γράφουν οι Ιταλοί

Ο δημοσιογράφος Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, στο σάιτ μεταγραφικής ειδησεογραφίας που διατηρεί (και στο οποίο κάποιες φορές πέφτει μέσα και κάποιες έξω), υποστηρίζει ότι οι δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της "γηραιάς κυρίας", Μπέπε Μαρότα, αφορούσαν και τον Έλληνα στόπερ.

Ο ισχυρός άντρας των "μπιανκονέρι" παραδέχθηκε ότι ο σύλλογος είναι θετικός στην ιδέα απόκτησης ενός στόπερ και ο Ντι Μάρτζιο υποστηρίζει ότι στη λίστα βρίσκεται και ο 23χρονος διεθνής Έλληνας.

Σημειώνει ότι έκανε "μεγάλο Μουντιάλ" και ότι "θεωρείται ένα από τα σπουδαία ταλέντα στη θέση", ωστόσο προσθέτει ότι ο Ολυμπιακός αξιώνει 12.000.000 ευρώ, τα οποία "ίσως είναι πολλά για τη Γιουβέντους".

Το δημοσίευμα καταλήγει "προς το παρόν είναι μία ιδέα η οποία μπορεί να μετατραπεί σε πραγματικό και απτό στόχο. Οι μπιανκονέρι ψάχνουν έναν αμυντικό, η περίπτωση Μανωλά κερδίζει έδαφος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK