Για την Πέμπτη πάει του Βύντρα

Την Πέμπτη αναμένεται να τελειώσει θετικά η μεταγραφή του Λουκά Βύντρα στον Ολυμπιακό. Συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον Μίτσελ. "Οχι" στη Σταντάρ Λιέγης για δανεισμό του Δημήτρη Σιόβα.

Για την Πέμπτη πάει του Βύντρα

Θέμα ωρών είναι πλέον η απόκτηση του Λουκά Βύντρα από τον Ολυμπιακό. Οπως αποκάλυψε το Contra.gr από το μεσημέρι, οι "ερυθρόλευκοι" ενδιαφέρθηκαν για τον 32χρονο αμυντικό μόλις έμαθαν ότι τα "σπάει" με τον Παναθηναϊκό και την Τετάρτη που έμεινε ελεύθερος και επίσημα έκαναν τις κινήσεις για να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα.

Από τον Ολυμπιακό λένε πως ο παίκτης θεωρείται κλεισμένος, οπότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί τυπικά την Πέμπτη όπου και θα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση.

Οσον αφορά το θέμα του προπονητή τα κουκιά είναι μετρημένα. Ο Ολυμπιακός θέλει τον Μίτσελ για τον πάγκο του και συνεχίζει τις προσπάθειες να τον φέρει στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο. Η μικρή διαφορά στο οικονομικό παραμένει, αλλά φαίνεται πως δεν είναι ικανή να χαλάσει τη δουλειά και με λίγη καλή θέληση αναμένεται να ξεπεραστεί.

Τέλος, ο Ολυμπιακός "είπε όχι" την Τετάρτη στη Σταντάρ Λιέγης σε πρόταση δανεισμού του Δημήτρη Σιόβα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK