Γιοβάνοβιτς για 2 χρόνια θέλει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τους Βέλγους

Η προσφορά του Ολυμπιακού στον Μίλαν Γιοβάνοβιτς φαίνεται να ολοκληρώνει την δεύτερη θητεία του Σέρβου μεσοεπιθετικού στο Βέλγιο, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας.

Γιοβάνοβιτς για 2 χρόνια θέλει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τους Βέλγους

Όπως εξηγεί το περιοδικό " Le Vif", ο διευθυντής της Άντερλεχτ, Χέρμαν βαν Χόλσμπεκ, συναντήθηκε με τον 32χρονο ακραίο επιθετικό την προηγούμενη εβδομάδα και συζήτησε μαζί του την προοπτική ανανέωσης με τους πρωταθλητές Βελγίου. Η Άντερλεχτ του προσέφερε μονοετές συμβόλαιο που θα του απέφερε 1.600.000 ευρώ, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής δεν έμεινε ικανοποιημένος, αφού επιθυμεί μεγαλύτερη χρονική δέσμευση.

Σε αυτήν την εξίσωση προστίθεται ο παράγοντας Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι", σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχουν προσφέρει ήδη στον Γιοβάνοβιτς κλειστό 2ετές συμβόλαιο με προοπτική επέκτασης για ακόμα μία χρονιά.

Οι επαφές έχουν προκύψει μέσω του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος ακόμη κατείχε το ρόλο του συμβούλου στους πρωταθλητές Ελλάδας και με βάση αυτήν την προσφορά και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός προσφέρει εγγυημένη συμμετοχή στο Champions League, ο Γιοβάνοβιτς επέλεξε να απορρίψει την περίπτωση της Άντερλεχτ.

Η "Le Vif" αναφέρει ότι μετά την αρχική άρνηση, οι πρωταθλητές Βελγίου αναδιπλώθηκαν. Ο Βαν Χόλσμπεκ επικοινώνησε άμεσα με τον μάνατζερ του παίκτη, Ντέγιαν Βέλκοβιτς, και στη συνέχεια απευθύνθηκε στον τεχνικό του συλλόγου, Τζον βαν ντεν Μπρομ, δίνοντάς του εντολή να επισκεφτεί τον παίκτη στο σπίτι του στο Βατερλό, ώστε να κάνει επίκληση στο συναίσθημα.

Είναι γνωστό ότι ο Γιοβάνοβιτς επιθυμεί να αγοράσει σπίτι στο Βέλγιο, ενώ η σύζυγός του λατρεύει τις Βρυξέλλες. Παρ' όλα αυτά, ο 32χρονος Σέρβος ήταν αμετάπειστος και το μόνο που κατάφερε ο Βαν ντεν Μπρομ ήταν να τον ενημερώσει ότι πάντοτε η Άντερλεχτ θα είναι "σπίτι" του.

Βέλκοβιτς: "Ενδιαφέρον, όχι πρόταση"

Το RedPlanet.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Ντέγιαν Βέλκοβιτς, σχετικά με το θέμα.

"Δεν ξέρω τι γράφουν οι Βέλγοι, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει προχωρήσει σε καμία επίσημη πρόταση για τον πελάτη μου. Είναι κάτι που σας λέω μετά βεβαιότητας. Ενδιαφέρον υπάρχει από την ελληνική ομάδα αλλά μέχρι εκεί. Ο Γιοβάνοβιτς έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα με την Άντερλεχτ τις δύο τελευταίες σεζόν και ο Μίλαν έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις σε αυτό το διάστημα. Υπάρχουν προτάσεις από την Τουρκία, την Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, την Ρωσία, ενώ και η Άντερλεχτ επιθυμεί να τον κρατήσει".

"Αν θα μας ενδιέφερε η προοπτική του Ολυμπιακού; Σαφώς. Ο Μίλαν είναι ελεύθερος και θα τον ενδιέφερε η προοπτική κάθε σπουδαίου κλαμπ. Αλλά επαναλαμβάνω πως πέραν από ένα ενδιαφέρον δεν υπάρχει κάτι επίσημο από τον Ολυμπιακό".

Βάντεν Στοκ: "Ίσως ο Ολυμπιακός κι η Μπεσίκτας να είναι καλύτεροι"

Στα επινίκια της κατάκτησης του τίτλου, ο πρόεδρος της Άντερλεχτ, Ρότζερ βάντεν Στοκ, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και ποιο θα είναι το μέλλον τους.

Όταν η συζήτηση έφτασε στην περίπτωση του Γιοβάνοβιτς, ο Βέλγος επιχειρηματίας απάντησε: "Ο Γιοβάνοβιτς είναι 32 ετών. Πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να του δώσουμε μία ευκαιρία. Υπάρχει κάτι περισσότερο από ένα μονοετές συμβόλαιο με εμάς. Αλλά η Μπεσίκτας και ο Ολυμπιακός έχουν επιδείξει σοβαρό ενδιαφέρον. Ίσως ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο από την Μπεσίκτας ή από τον Ολυμπιακό να είναι καλύτερο γι' αυτόν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK