Γκαρθία: "Εχει φανταστικούς παίκτες ο ΠΑΟΚ"

Χωρίς να κρύψει τη λύπη του για τα γεγονότα της Τούμπας, ο τεχνικός του Ολυμπιακού έπλεξε το εγκώμιο του ΠΑΟΚ, ενώ υποστήριξε ότι το ντέρμπι «αιωνίων» είναι αντίστοιχο με το Μπάρτσα-Ρεάλ σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται οι «μονομάχοι»

Γκαρθία: "Εχει φανταστικούς παίκτες ο ΠΑΟΚ"

O Όσκαρ Γκαρθία μίλησε στην κάμερα της Nova, για τα όσα έγιναν στην Τούμπα, αλλά και το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός:

Για όσα συνέβησαν στην Τούμπα: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ό,τι συμβαίνει μέσα στις γραμμές του γηπέδου, μέσα στο πράσινο. Όλοι έχουν μια γνώμη, εγώ ασχολούμαι με αυτά που γίνονται μέσα στο γήπεδο και τώρα αυτό που με ενδιαφέρει είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό».

Για το πώς αισθάνθηκε για όσα έγιναν: «Ναι είμαι λυπημένος γιατί το ποδόσφαιρο είναι θέαμα ανάμεσα σε δυο δυνατές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα με φανταστικούς παίκτες και όλοι περίμεναν να δουν ένα δυνατό παιχνίδι, αυτό δεν συνέβη και τώρα πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να ασχοληθούμε με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, πρέπει να το κερδίσουμε. Πολλοί παίκτες έχουν παίξει ένα τέτοιο ματς, αλλά για κάποιους παίκτες θα είναι η πρώτη φορά θα παίξουν ένα τέτοιο ματς στην έδρα μας , υπάρχει ένα μειονέκτημα που θα γίνει χωρίς τους φιλάθλους μας, γιατί τους θέλουμε εκεί».

Για τον Παναθηναϊκό σαν ομάδα: «Έχει ποιότητα με πολλούς νέους παίκτες αλλά πιστεύω ότι όλα κρίνονται από εμάς και αν έχουμε ποιότητα θα πάρουμε αυτό που πρέπει από το ματς».

Για την διαφορά στην βαθμολογία: «Νομίζω σε ένα ντέρμπι αυτό το πράγμα μετρά πολύ λίγο και οι δύο θα προσπαθήσουν για τη νίκη, οπότε σε τέτοιο ματς δεν μετρά η βαθμολογική θέση της ομάδας».

Για το γεγονός ότι θα γίνει κεκλεισμένων τω θυρών: «Θα θέλαμε να είχαμε τον κόσμο μας σε ένα τέτοιο παιχνίδι, γιατί χρειαζόμαστε την φασαρία υπέρ μας, αλλά δεν θα μπορούμε γιατί δεν μπορούμε να το ελέγξουμε, οπότε ασχολούμαστε με αυτά που μπορούμε να ελέγξουμε».

Για την ενδεκάδα που σκέφτεται: «Όπως πάντα αυτοί που θα το μάθουν είναι οι παίκτες μου, δεν ανακοινώνω τίποτα χωρίς να το μάθουν πρώτα οι ποδοσφαιριστές μου. Είναι δύο διαφορετικά ματς με δυο διαφορετικές ομάδες, οπότε μέσα στην εβδομάδα βλέπω ποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση και τότε επιλέγω για το ποιος θα αγωνιστεί».

Για τις ομοιότητες με το Ρεάλ – Μπαρτσελόνα: «Είναι το ίδιο το κλίμα. Δύο-τρεις εβδομάδες πριν την διεξαγωγή όλοι σε ρωτάνε γι' αυτό και όταν γίνεται η κλήρωση όλοι κοιτάνε τις ημερομηνίες για αυτό το ματς και σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για τον κόσμο».

Για το ποιο ισπανικό clasico του έχει μείνει: «Σαν θεατής θυμάμαι το 5-0 που είχαμε κερδίσει, αλλά σαν παίκτης θυμάμαι σε ένα ματς που έπαιζε ο Ριβάλντο και κερδίσαμε 3-2 και είχα την τύχη να αγωνιστώ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK