Γκαρθία: "Μου τα είχαν πει για το ελληνικό ποδόσφαιρο"

Σκληρές δηλώσεις από τον Όσκαρ Γκαρθία για την διαιτησία και την ομοσπονδία στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ. "Είναι άδικο να παίζει κανείς με τα αισθήματα των αθλητών", τόνισε μεταξύ άλλων.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
garcia olympiakos aek EUROKINISSI

Πικρή γεύση άφησε στον Όσκαρ Γκαρθία το δεύτερο ντέρμπι επί ελληνικού εδάφους, αφού η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού που έμεινε τέσσερις πόντους πίσω από την κορυφή και τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του Παπαπέτρου και δεν δίστασε να το εκφράσει στη συνέντευξη Τύπου!

"Πρέπει να ανεβάσουμε το ηθικό των παικτών γιατί δέχθηκαν ένα χτύπημα. Περιμέναμε να παίξουμε με την ΑΕΚ και εάν ήταν να χάναμε, να ήταν με την νόμιμη οδό και όχι παράνομα. Μου τα είχαν πει για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά τώρα τα βιώνω. Είναι πολύ άδικο να παίζει κανείς με τα αισθήματα των αθλητών", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Όταν σχεδιάζω ένα ματς το κάνω για 90 λεπτά. Σκέφτομαι όλα τα ενδεχόμενα. Μέχρι και το γκολ που βάλαμε το πλάνο μας πήγαινε καλά, με αντίπαλο που έχει περίπου το ίδιο επίπεδο με εμάς και κάποιους καλούς παίκτες.

Μέχρι τότε το πλάνο μας οδηγούσε στη νίκη. Υπήρχαν πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε και τα ελέγχουν άλλες ομάδες και ίσως και η Ομοσπονδία", τόνισε με καυστικό τρόπο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK