Γκρανέρο: "Ο Μπεν μου είπε ότι έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό"

Ο προπονητής της Βέροιας, Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο, τόνισε πως σε συζήτηση που είχε με τον Μπεν του αποκάλυψε πως έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Γκρανέρο: "Ο Μπεν μου είπε ότι έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα Βέροια - Ολυμπιακός, ο προπονητής των γηπεδούχων, Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο, τόνισε πως ο Αφρικανός επιθετικό του, Μπεν, σε συζήτηση που είχε μαζί του, του αποκάλυψε πως έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες. Μάλιστα, τον άφησε εκτός αποστολής από την αναμέτρηση.

"Ο Μπεν μου είπε ότι υπέγραψε στον Ολυμπιακό, γι αυτό έκρινα σωστό να τον αφήσω εκτός" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθως στη συνέντευξη Τύπου ο Γκρανέρο είπε: "Σήμερα θα μιλήσω λίγο. Είμαι χαρούμενος και περήφανος επειδή η ομάδα μας ήταν σίγουρη, αισιόδοξη και στάθηκε με αξιοπρέπεια στον αγωνιστικό χώρο, με 11, με 10 και με 9 παίκτες".

Για το πότε θα μπουν οι νέοι παίκτες είπε: "Ναι θα μπουν άμεσα. Ο Νέτο χρειάζεται λίγο χρόνο. Θα μας ενισχύσει και ο Καμπαγέρο, ο οποίος έρχεται δανεικός από την Κόρδοβα".

Για την αποβολή του Μπαλάφα σημείωσε: "Μίλησα με τον Σωτήρη, είπε ότι διαμαρτυρήθηκε, είχε έναν διάλογο ο οποίος δεν ήταν έντονος και από αυτό τον διάλογο ήρθε η δεύτερη κίτρινη".

Σε ερώτηση για την διαιτησία απάντησε ότι δεν σχολιάζει ποτέ την διαιτησία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK