"Γλίτωσε" τα χειρότερα ο Φορτούνης

Καθησυχαστικά ήταν τα νέα όσον αφορά τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Κώστα Φορτούνη, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική, το οποίο σημαίνει περίπου πως ο Έλληνας άσος θα μείνει περίπου μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων.

"Γλίτωσε" τα χειρότερα ο Φορτούνης

Ο Κώστας Φορτούνης τραυματίστηκε στη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή. Άμεσα σήμανε "συναγερμός" στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας προκειμένου να διαπιστευθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.

Τελικά, τα νέα ήταν καθησυχαστικά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας διεθνής άσος έχει υποστεί κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική, το οποίο μεταφράζεται σε περίπου μία εβδομάδα εκτός αγωνιστικής δράσης. Παράλληλα, θα του τοποθετηθεί ένας ειδικός νάρθηκας, για να προστατεύσει το πόδι του, ώστε να μείνει σε ακινησία.

Δείτε σε VIDEO την στιγμή του τραυματισμού:

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ