Γνώρισε τα μέλη της σχολής της Καλιφόρνια ο Περέιρα

Την ευκαιρία να γνωρίσουν τον προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα και να συνομιλήσουν μαζί του είχαν τα μέλη της αποστολής της "ερυθρόλευκης" σχολής από την Καλιφόρνια.

Γνώρισε τα μέλη της σχολής της Καλιφόρνια ο Περέιρα

Ο Πορτογάλος coach συνομίλησε για αρκετή ώρα με τα παιδιά που ήρθαν από τον Λος Άντζελες και τους έδωσε τις συμβουλές του, ενώ παράλληλα τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου: "Την ευκαιρία να γνωρίσουν τον προπονητή του Ολυμπιακού κ. Περέιρα είχαν τα μέλη της Σχολής μας από την Καλιφόρνια που πραγματοποιούν εκπαιδευτική "επίσκεψη" στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη. Ο κ. Περέιρα έγινε δεκτός με ενθουσιασμό τόσο από τους προπονητές όσο και από τους ποδοσφαιριστές της Σχολής μας από τις ΗΠΑ και ο επικεφαλής της κ. Φρουσιάκης του ευχήθηκε να έχει πάντα επιτυχίες με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός της ομάδας μας μίλησε και με τα παιδιά που έχουν έρθει από το Λος Άντζελες για να προπονηθούν με τις ομάδες της Ακαδημίας μας τονίζοντας τους πως πρέπει να δουλεύουν σκληρά και καθημερινά για να πετύχουν. Τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην καριέρα τους και τους επεσήμανε ότι πρέπει να είναι και πρώτοι στο σχολείο. Επίσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υπεύθυνους της Σχολής.

Τα μέλη της Σχολής μας από την Καλιφόρνια από την Δευτέρα παρακολουθούν όλες τις προπονήσεις των ομάδων της Ακαδημίας ενώ την Τετάρτη θα πάρουν... γεύση από το "Γ. Καραϊσκάκης" αφού θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλων Σμύρνης για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος".

Διαβάστε ακόμη:

"Φονικό δίδυμο" με Καρίγιο-Πουλίδο

News 24/7

24MEDIA NETWORK