Γνώρισε τους παίκτες στο Ρέντη ο Μπέντο

Ο Πάουλο Μπέντο αναμένεται να παρουσιαστεί την Πέμπτη από τον Ολυμπιακό, ωστόσο την Τετάρτη βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του και γνωρίστηκε με τους νέους ποδοσφαιριστές του.

Γνώρισε τους παίκτες στο Ρέντη ο Μπέντο

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού είχε μια πρώτη γνωριμία με το νέο περιβάλλον του στην προπόνηση της Τετάρτης, καθώς βρέθηκε στο Ρέντη μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έκανε ο ίδιος την προπόνηση, λόγω ενός τυπικού θέματος που απομένει να διευθετηθεί με την Κρουζέιρο κι έτσι το πρόγραμμα έκαναν οι βοηθοί του.

Ο Γιάννης Βρέντζος ήταν αυτός που σύστησε τον νέο τεχνικό ηγέτη της ομάδας στους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα αρχίζει να συνεργάζεται και τυπικά από την προπόνηση της Πέμπτης, αμέσως μετά την παρουσίασή του.

Απών από το πρόγραμμα ήταν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Γιάννης Μανιάτης, ενώ έλειψε και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Αλέκος Ράντος. Ο τελευταίος αναμένεται να επιστρέψει στα τμήματα υποδομής, μιας και ο Μπέντο έχει δικό του προπονητή για τους γκολκίπερ στο τεχνικό τιμ του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Την Πέμπτη η παρουσίαση του Μπέντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK