Γύρισε τρία χρόνια πίσω ο Ολυμπιακός (VIDEOS)

Σύμφωνα με τους αριθμούς, τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός διαθέτει την καλύτερη έδρα της Super League, γεγονός που σημαίνει ότι η απώλεια βαθμών στο "Γ. Καραϊσκάκης" συνιστά είδηση.

Γύρισε τρία χρόνια πίσω ο Ολυμπιακός (VIDEOS)

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν νίκησαν όχι σε ένα, αλλά σε δύο διαδοχικά εντός έδρας ματς πρωταθλήματος και, βέβαια, κινδυνεύουν να μείνουν στο -7 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Την ήττα στο ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ ακολούθησε η ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος είπε την τελευταία λέξη με γκολ του Ευριπίδη Γιάκου στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης.

Τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός δεν νίκησε σε δύο συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος στο "Γ. Καραϊσκάκος" χρονολογείται το φθινόπωρο του 2011, όπου στις 29 Οκτωβρίου αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον ΟΦΗ και στις 19 Νοεμβρίου έφερε 1-1 με τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός - ΟΦΗ 2-2

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-1

Περίπου ενάμισι χρόνο νωρίτερα, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν υποστεί ξανά δύο συνεχόμενες απώλειες στο φαληρικό γήπεδο, με τη μόνη διαφορά ότι και τότε (όπως τώρα) δεν είχαν πάρει βαθμό σε ένα από τα δύο ματς.

Συγκεκριμένα, στις 12 Μαΐου 2010 είχαν ηττηθεί 1-0 από τον ΠΑΟΚ και τέσσερις ημέρες αργότερα είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι χωρίς γκολ με τον Άρη, σε αναμετρήσεις για τα πλέι οφ, το τέλος των οποίων τον βρήκαν στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-1

Ολυμπιακός - Άρης 0-0

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK