Η 4άρα του Ολυμπιακού επισπεύδει τις... μεταγραφές

Μια Γκενκ πολύ πιο έτοιμη τη δεδομένη χρονική στιγμή υπερτόνισε τα προβλήματα του Ολυμπιακού, εξέθεσε την αμυντική λειτουργία του και τον φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ στο σαββατιάτικο φιλικό.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΓΚΕΝΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Γκενκ Ολυμπιακός EUROKINISSI

Φιλικό - μάθημα για όλον τον οργανισμό του Ολυμπιακού αυτό με την Γκενκ. Για τον Πέδρο Μαρτίνς που είδε μια ομάδα να πελαγοδρομεί αμυντικά και να μην ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ενός δυνατού τεστ. Για τους ποδοσφαιριστές που προσγειώθηκαν στη δύσκολη πραγματικότητα και της καθημερινής κρίσης για τις δυνατότητές του. Για τη διοίκηση - στελέχη που οφείλουν να ενισχύσουν το ρόστερ με ποδοσφαιριστές που θα προσφέρουν ασφάλεια στα μετόπισθεν (στόπερ, χαφ).

Το σαββατιάτικο 4-0 από την Γκενκ ήταν απόρροια της κάκιστης αμυντικής λειτουργίας των "ερυθρόλευκων" και της αναιμικής επιθετικής δράσης τους στη διάρκεια του αγώνα.

Δεν είναι ψέμα, αν γράψουμε πως οι Βέλγοι θα μπορούσαν βρουν και πέμπτο γκολ (δύο δοκάρια, το ένα σε χαμένο πέναλτι), τη στιγμή που οι Πειραιώτες απείλησαν μονάχα στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, στο πρώτο 10λεπτο, όταν ο φρέσκος Ποντένσε προσπάθησε ν' αλλάξει το ρυθμό προσφέροντας ταχύτητα και δημιουργία στο δεύτερο μισό του γηπέδου, μήπως και ανατραπεί το 2-0 των πρώτων 45λεπτών. Ο Γκερέρο ωστόσο δεν βρήκε στόχο για πρώτη φορά σε φιλικό. Αντιθέτως οι ποδοσφαιριστές του Κλεμάν, με κινητήριο μοχλό τον Μαλινόφσκι ήταν εξόχως παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, σκοράροντας άλλες δυο φορές για το 6Χ6 στο δικά τους φιλικά με τουλάχιστον τέσσερα γκολ σε καθένα εξ αυτών!

Ο Κριστιάν Καρεμπέ ήταν στην εξέδρα και τα είδει όλα αυτά...

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΓΚΕΝΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Κριστιάν Καρεμπέ EUROKINISSI

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Καμαρά (46' Ανδρούτσος), Φορτούνης (80' Χατζισαφί), Χριστοδουλόπουλος (80' Κούτρης), Φετφατζίδης (46' Ποντένσε), Γκερέρο (80' Ανσαριφάρντ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK