H άφιξη Kαπίνο και τα ερωτηματικά με Ρομπέρτο και Λόρια

Τι σήμαινει η απόκτηση του Καπίνο από τον Ολυμπιακό; Τι γίνεται με Ρομπέρτο και τι πιστεύουν στον Πειραιά για τον νεαρό Έλληνα γκολκίπερ; Όλες οι απαντήσεις.

H άφιξη Kαπίνο και τα ερωτηματικά με Ρομπέρτο και Λόρια

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ο Ολυμπιακός άρχισε να ενδιαφέρεται για τον Στέφανο Καπίνο τον τελευταίο μήνα. Τότε ήταν ουσιαστικά που μπήκε το νερό στα αυλάκι κι άρχισαν σιγά-σιγά να "χτίζονται" οι βάσεις για να αποκτήσει ο πρωταθλητής Ελλάδας τον διεθνή τερματοφύλακα. Βέβαια, για το αρχικό ενδιαφέρον πρέπει να γυρίσουμε το χρόνο πίσω περίπου 2 χρόνια όταν ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αποκτήσει και τότε τον Καπίνο.

Από κει και πέρα, όπως είναι λογικό η απόκτηση του νεαρού γκολκίπερ δημιουργεί ερωτηματικά όσον αφορά τον Ρομπέρτο, αλλά και τον Γκιόργκι Λόρια. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Ολυμπιακός ισχυροποιείται στην τριάδα των τερματοφυλάκων, αφού θα έχει τον Ισπανό και από πίσω του τον Λόρια και τον Καπίνο.

Τι γίνεται με Ρομπέρτο

Ωστόσο, ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ότι μπορεί να προκύψει κάτι με τον Ρομπέρτο. Δεν λέμε ότι θα γίνει, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος μέχρι να ολοκληρωθούν όλα τα ρόστερ σε όλη την Ευρώπη, δεν μπορεί να αποκλειστεί κάτι. Εξάλλου, από τη στιγμή που η Ρεάλ βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, αυτό μπορεί να φέρει ντόμινο. Για παράδειγμα, οι Μαδριλένοι ενδιαφέρονται για τον Κίκο Κασίγια, για αντικαταστάτη του Κασίγιας και αν το θέμα προχωρήσει, η Εσπανιόλ θα βγει στην αγορά για αναζήτηση τερματοφύλακα. Ενα παράδειγμα λέμε για να δείτε πως κινείται η αγορά σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο Ρομπέρτο φυσικά βρίσκεται στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και στο μυαλό του δεν έχει τίποτε άλλο εκτός από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πάντως, αν ο Ισπανός περάσει τελικά την πόρτα της εξόδου, τότε ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει με Λόρια και Καπίνο. Ο πρώτος αναμένεται να είναι βασικός και ο Καπίνο αναπληρωματικός. Στον Ολυμπιακό πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του 21 ετών πορτιέρο (18 Μαρτίου 1994), ωστόσο θεωρούν πως έχει ακόμα πολλά περιθώρια εξέλιξης. Θεωρούν ότι έχει συγκεκριμένα προτερήματα, αλλά και συγκεκριμένα μειονεκτήματα, όπως για παράδειγμα τα πόδια του όπου χρειάζεται δουλειά κυρίως με τη μπάλα. Άρα, ο Καπίνο ουσιαστικά αποτελεί μια σημαντική επένδυση για τους Πειραιώτες.

Φευγάτος ο Λόρια;

Για επιμύθιο, αξίζει να τονιστεί και αυτό: δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να έχει του χρόνου δυάδα γκολκίπερ τους Ρομπέρτο και Καπίνο. Οπερ σημαίνει πως δεν αποκλείεται να αποχωρήσει ο Λόρια από τους Πειραιώτες, την ίδια ώρα που δημοσιεύματα από Τουρκία μεριά θέλουν την Τράμπζονσπορ να ενδιαφέρεται για τον Γεωργιανό.

Όπως καταλαβαίνετε, ο Στέφανο Καπίνο προκάλεσε εύλογα ερωτήματα σχετικά με τους άλλους τερματοφύλακες των Πειραιωτών. Με τα τωρινά δεδομένα, ο Ολυμπιακός προχωρά με τους τρεις (Ρομπέρτο, Λόρια και Καπίνο) και αν θέλετε εκτίμηση, αυτό που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι να "σπάσει" την τριάδα ο Λόρια...

Διαβάστε ακόμα:

Ανακοινώθηκε ο Καπίνο από τον Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK