Η αλήθεια για Σίλβα-Καπίνο

Οι εξηγήσεις του Σίλβα στον Καπίνο, η ειλικρινής συζήτηση που είχαν και ο παίκτης που σεβάστηκε στην απόφαση του Πορτογάλου για τον τελικό του Κυπέλλου.

Η αλήθεια για Σίλβα-Καπίνο

Πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με την απόφαση του Μάρκο Σίλβα να αφήσει εκτός ενδεκάδας τελικού τον Στέφανο Καπίνο και να εμπιστευθεί τον πιο έμπειρο Ρομπέρτο. Σαφώς λιγότερα, βεβαίως, έχουν γραφτεί για την απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού να δώσει όλα τα προηγούμενα παιχνίδια Κυπέλλου στον 22χρονο Έλληνα διεθνή και ένδεκα συνολικά (έπαιξε και τρία στο πρωτάθλημα).

Εδώ και μέρες το Contra.gr είχε αποκαλύψει ότι ο πρώτος άνθρωπος που ο Μάρκο Σίλβα ενημέρωσε για την απόφασή του να παίξει ο Ισπανός κόντρα στην ΑΕΚ και όχι ο Στέφανος, ήταν ο ίδιος ο νεαρός πορτιέρε, για τον οποίο όλοι στον Ολυμπιακό λένε ότι "βρήκαμε τερματοφύλακα για μια 10ετία" .

Ο Μάρκο Σίλβα μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια με τον Καπίνο και του ανέλυσε το σκεπτικό του. Του υπογράμμισε ότι εξακολουθεί να τον πιστεύει και να τον στηρίζει, όπως, επίσης, κι ότι θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τα γάντια του βασικού για την επόμενη περίοδο σε πιθανή αποχώρηση του Ρομπέρτο.

Δεν ισχύουν, λοιπόν, οι πληροφορίες ότι ο Καπίνο είναι δυσαρεστημένος που δεν αγωνίστηκε στον τελικό, ούτε ότι θα ζητήσει ραντεβού με τον προπονητή του, καθώς έγινε πολύ πριν από τον τελικό, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και δεν υφίσταται το παραμικρό πρόβλημα στις σχέσεις τους.

Κι αυτό το γνωρίζει πρώτος απ’ όλους ο ταλαντούχος κίπερ, ο οποίος μπορεί να ήθελε να παίξει και στον τελικό (σ.σ. ποιος δεν θα το ήθελε;), αλλά έχει και την ωριμότητα και τον επαγγελματισμό να σεβαστεί την απόφαση του προπονητή του, ο οποίος ξέρει καλά ότι τον εμπιστεύεται και φέτος του έδωσε όσο περισσότερες ευκαιρίες μπορούσε για να τον κρατήσει ζεστό και "ενεργό", λόγω και των υποχρεώσεών του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ντιόγκο Φιγκέιρας: Η εισήγηση Σίλβα από τη Σεβίλλη

News 24/7

24MEDIA NETWORK