Η απάντηση του Τσόρι για τα συνθήματα

Την απουσία του από τις επιλογές του Μπέντο και τα συνθήματα που ακούστηκαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" σχολίασε ο Τσόρι Ντομίνγκες, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ.

Η απάντηση του Τσόρι για τα συνθήματα

"Δεν έχω άλλη επιλογή από το να δεχτώ τις αποφάσεις του προπονητή, να δουλεύω σκληρά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως το έκανα μέχρι σήμερα και να περιμένω την ευκαιρία, όταν αυτή μου δοθεί", δήλωσε στο "Πρακτορείο Sport" o Τσόρι Ντομίνγκες, μετά τον αγώνα με τη Γιουνγκ Μπόις.

Αναφερόμενος στο γεγονός πως ο κόσμος στο γήπεδο φώναζε το όνομά του, σχολίασε: " Για μένα είναι χαρά που οι φίλαθλοι δείχνουν την εκτίμησή τους στο πρόσωπό μου. Πραγματικά, αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κατάφερε να πετύχει το στόχο της, να προκριθεί δηλαδή στους "32" του Europa League. Είμαι ικανοποιημένος γι' αυτό".

Αναφερόμενος στον παραγκωνισμό του, είπε: "Αυτό είναι μία απόφαση του προπονητή. Δεν έχω άλλη επιλογή από το να δεχτώ τις αποφάσεις του, να δουλεύω σκληρά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως το έκανα μέχρι σήμερα και να περιμένω την ευκαιρία, όταν αυτή μου δοθεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αυτό που έλειπε, δεν ήταν ο Τσόρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK